|

בצק ספידי מאפה תרד וגבינות

מתכון קל לבצק ספידי, מ־4 רכיבים, ללא שמרים וללא התפחה ועם 3 מילויים שונים!
בהשראת: גילה עדי
ציון 4.35 על ידי 32 דירוגים
מאפים מלוחים

מאפה בצק ספידי פריך ומהיר שמכינים מ־4 רכיבים בלבד, ללא התפחה וללא שמרים! מתכון לבצק ממכר עם הצעה ל־שלושה מילויים שונים!

כולנו אוהבים מאפים מלוחים וכשמכינים אותם בבית הם פשוט מעדן! אז אם כבר להכין בבית, כדאי שיהיה במינימום עבודה ומקסימום הנאה, ולכן יש לנו מתכון שובר שוק שלא תסיקו להכין!

מתכון קל בטירוף, לבצק שמכינים בקערה אחת ואפשרויות מילוי משגעות! עם המילויי תוכלו להכין מאפה תרד וגבינות, מאפה תפוחי אדמה ואיך אפשר לוותר על מאפה שוקולד מפנק?! 

ספר המתכונים של גילה עדי

 

מאפים מלוחים
צילום: גילה עדי

למה באמת כדאי לכם: מאפה גבינות

  • מתכון קל בטירוף לבצק שמכינים מ־4 רכיבים בלבד וללא התפחה!
  • מבחר מילויים משגעים שמתאימים למאפים העשויים בצק ספידי!
  • הבצק עצמו פרווה וניתן למלא במילוי מתאים ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!
  • כל כך טעימים שמומלץ להכין את כל המילויים ולעשות ערב ספידי מפנק!

שורה תחתונה: לא ידעתם הנאה מהי עד שהכנתם מאפים העשויים בצק ספידי משגע! כל ביס חגיגה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מאפים מלוחים

בצק ספידי מאפה תרד וגבינות

מתכון קל לבצק ספידי, מ־4 רכיבים, ללא שמרים וללא התפחה ועם 3 מילויים שונים!
ציון 4.35 על ידי 32 דירוגים
לדרג
באדיבות: גילה עדי

המצרכים

לבצק:

  • ½ קילו קמח
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כף מלח

מילוי תפו"א:

  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 כפות שמן / חמאה
  • מלח
  • פלפל שחור

מילוי גבינה ותרד:

  • 2 כוסות עלי תרד (טריים)
  • 1 כף חמאה / שמן
  • מלח (קורט)
  • שום (מעט)
  • גבינת פטה וקשקאואל

מילוי שוקולד:

  • ממרח שוקולד (כל ממרח שאוהבים)

אופן ההכנה

לבצק:

  • נלוש את מרכיבי הבצק היטב.

למילוי התפוחי אדמה:

  • נבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך.
  • נקלף ולמעוך לפירה טוב טוב עם החמאה או השמן,
  • נוסיף שמן, מלח, ופלפל שחור.
  • אפשר להוסיף גם בצל קצוץ או פטרוזיליה ולערבב שוב.

למילוי גבינה ותרד:

  • נחלוט את התרד במים חמים כשתי דקות.
  • נעביר לקערה עם מים קרים.
  • במחבת רחבה נטגן (בשמן זית או חמאה) שום, ומסננים.
  • קוצצים ומערבבים בקערה יחד עם שאר המרכיבים.
  • נוסיף גבינת פטה וקשקאואל ולמלא (הכי יפה לשבלולים).

למילוי שוקולד:

  • נרדד עלה ונמלא במעט שוקולד, נגלגל לשבלולים (ראו סירטון).
  • ניתן למרוח חלמון ולפזר שומשום.
  • נאפה בתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: בצק ספידי

אפשר למלא גבינות בלי תרד?
אפשר למלא בגבינת כנענית שאין בה כמעט נוזלים בשילוב עם גבינות צהובות עם טעם דומיננטי ובכלל ניתן למלא ככל העולה בדמיון.
האם הבצק צריך התפחה?
הבצק ללא התפחה.
מה אפשר למרוח על במקום ביצה שומשום?
אפשר קצח ואפשר גם בלי כלום כי בלי הביצה הקצח לא יידבק.
בלי שמרים?
בלי.
מה אפשר למרוח על במקום ביצה שומשום (הנכד אלרגי לשניהם)?
אל תמרחי כלום גם נהדר.
מאפה גבינות
צילום: גילה עדי
מאפה תרד וגבינות
צילום: גילה עדי

הבמה כולה שלכם:
מאפה תרד וגבינות
צילום: הילה חכם-שוהם

"הכנתי!"
הילה חכם-שוהם


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: גילה עדי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?