| | | |

עוגת שוקולד פשוטה וטעימה עם טריק

עוגת שוקולד נמוכה וממכרת שאחרי שמנסים אותה לא מחליפים מתכונים!
בהשראת: ליאור ראומי אוחיון
ציון 4.42 על ידי 34 דירוגים
עוגת שוקולד פשוטה וטעימה

עוגת שוקולד פשוטה שמכינים בקערה אחת בלי הקצפה ובלי כלים!

לאחר שמנסים מתכונים רבים של עוגות שוקולד תמיד חוזרים למתכון זה שאכן מנצח.

הכל בקלי קלות עם טריק מדליק בתמונה שהנייר כסף לא ידבק לציפוי כי זה לא מזיק.

עוגת שוקולד נמוכה וממכרת שאחרי שמנסים אותה לא מחליפים מתכונים!

ספר המתכונים של ליאור ראומי אוחיון 

עוגת שוקולד פשוטה וטעימה
צילום: ליאור ראומי אוחיון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שוקולד פשוטה וטעימה

עוגת שוקולד פשוטה וטעימה עם טריק

עוגת שוקולד נמוכה וממכרת שאחרי שמנסים אותה לא מחליפים מתכונים!
ציון 4.42 על ידי 34 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאור ראומי אוחיון

ציוד

תבנית מרובעת בגודל בינוני

המצרכים

עוגה:

  • 1 כוס שוקולית
  • 1 כוס קמח
  • 5 ביצים
  • 1 שקית אפייה (10 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

סירופ:

  • 1 כפית נס קפה
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כוס מים רותחים

קרם:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

אופן ההכנה

  • נערבב את המרכיבים לעוגה.
  • נשפוך לתבנית ונכניס לתנור בחום 180 מעלות למשך 35 דקות. לאחר מכן, יש לבדוק את העוגה עם קיסם. אם היא לא מוכנה, להמשיך לאפות עוד 5 דקות ולבדוק שוב.
  • נכין סירופ מהמרכיבים ונרטיב את העוגה בכף בעודה חמה.
  • את רכיבי הקרם נרתיח ונמיס ונצפה את העוגה.

הערות וטיפים

איך מונעים מהנייר כסף לגעת בעוגה ובציפוי? הכי פשוט:
  •  נועצים שיפודים (כשלושה אמורים להספיק) בצדדי התבנית חד פעמית כמו בתמונה
  • לא משתמשים בתבנית חד פעמית? נועצים קיסמי עץ בכמה מקומות בעוגה ואז שמים את הנייר כסף ,הקיסמים מרחיקים את הנייר כסף מהשוקולד. 
  • לשים לב שלפעמים עם התבנית שקונים ישנו מכסה (פלסטיק לרוב), חפשו טוב והכי מומלץ זה להשתמש בו. בתיאבון!
     
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שוקולד פשוטה וטעימה
צילום: ליאור ראומי אוחיון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת שוקולד פשוטה וטעימה  

Similar Posts

10 Comments

  1. הכנתי את העוגה בפעם הראשונה.
    קלה להכנה ועשירה בשוקולד,
    הבעיה היחידה שלא ברור לי למה, כשהתחלתי לשפוך את הגנאש העוגה קרסה במרכז וכל השוקולד נכנס פנימה – האמת טעות שבסופו של דבר יצרה עוגה עסיסיתי ומדהימה בשוקולד,
    אבל מעולם לא קרסה לי עוגה בגלל גנאש.
    בנוסף הפחתתי בכמות הסוכר ועדיין יצא טעים מאוד ולא מתוק מידי.
    אחלה מתכון! שמרתי אותו בטופ שלי. תודה

    1. היי ויקטוריה!
      נשמע שהיא היתה אולי צריכה להישאר עוד כמה דקות בתנור כדי להיאפות, אבל שמחים שבסוף היא יצאה טעימה מאוד ואת מרוצה ממנה.
      נ.ב. מוזמנת גם להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו 🙂

    1. היי!
      בערך 35 דקות אפייה, שלאחריהן יש לבדוק את העוגה עם קיסם. אם היא לא מוכנה, להמשיך לאפות עוד 5 דקות ולבדוק שוב.
      בהצלחה 🙂

    1. היי מלי!
      בתבנית מרובעת בגודל בינוני, או בשתי תבניות אינגליש קייק.
      בהצלחה 🙂

  2. החלפה לקקאו רגיל, לקמח שקדים ו/או שיבולת שועל, תחליף סוכר …..והעוגה מושלמת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?