עוגיותפרווה

עוגיות סיגר גאורגי

ישר מהמטבח הגאורגי,  עוגיות בצורת סיגרים במילוי משגע של אגוזי מלך קצוצים. עוגיות סיגר גאורגי אותנטי פריכות ונימוחות בפה , בעבודה כיפית וקלה להכנה שתצאו עם לב שמח ומאושר. אפשר להמיר לפרווה וליהנות גם.

מתכון באדיבות: מרינה צ’יאנורוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות סיגר גאורגי

מצרכים 

לבצק
200 גרם מרגרינה
שמנת 1 רגילה חמוצה
אבקת סודה כפית1
כף חומץ
קמח 5 כוסות חד פעמי השקוף

למילוי
כוס אגוזים קצוצים דק דק
כוס סוכר ואפשר גם סוכר חום
לערבב
דבש חצי כוס לא חובה
3 שקיות סוכר וניל

*אפשרות לפרווה: מחמאה וקצפת צמחית


אופן הכנה 

  • נלוש את כל המצרכים לבצק נעים ולא דביק
  • לערבב את המריכיבים למילוי
  • נחלק את הבצק ל3 כדורים
  • נרדד כדור לעיגול עד שקיפות הבצק
  • לחתוך כמו פיצה ל8 חתיכות
  • נשים בקצה הרחב של המשולש חצי כפית דבש ואת האגוזים והסוכר ולגלגל ולמשוך לכיון שלכם ולהדק בעזרת האצבעות
  • נניח על נייר אפיה בתבנית
  • לאפות בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגיות סיגר גאורגי

 

 

עוגיות סיגר גאורגי

 

 

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker