מתכון באדיבות: לי ביטון וטלי בן עטר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: סושי שוקולד בלונדי מושחת
מצרכים
קוקוס
שקדים
200 גרם שוקולד בלונדי שקדים
12 יח מרשמלו
150 מל שמנת מתוקה
12-8 כפות פתי בר טחון
2 כפות חמאה מומסת
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
למילוי:
250 מל שמנת מתוקה
3/4 שקית אינסטנט פודינג
אופן הכנה
- נמיס בלונדי,מרשמלו שמנת מתוקה במיקרוגל עד שנמסים, ונערבב טוב.
- נוסיף את האינסטנט פודינג ואת הפתי בר בהדרגה ונוסיף את החמאה המומסת ואז נערבב ונתן לתערובת מנוחה כחצי שעה להתקשות.
- נעבור למילוי, נקציף את השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה ונשים בשקית זילוף עם פתח עבה, נשטח את התערובת על גבי במבוק לסושי
- נעטוף בנילון נצמד ונזלף מהקרם ונגלגל לרולדה בעדינת, אחרי זאת נפזר קוקוס,שקדים ונקפיא לפחות ל-3 שעות.
- לאחר ההקפאה ניתן לפרוס .
שאלות ותשובות
שאלה: כמה רולדות יצאו לך מהכמות הזו?
תשובה: שלושה רולדות.
שאלה: פשוט מכניסים מרשמלו לבלילה? אפשר לוותר עליו או חובה?
תשובה: ממיסים את השוקולד יחד עם המרשמלו והשמנת מתוקה, מועדף לא לוותר.
שאלה: שמים ניילון נצמד מעל למשטח סושי?
תשובה: כן מעל.
שאלה: איזה שוקולד זה בלונדי?
תשובה: שוקולד עלית בלונדי , כזה.
שאלה: אם אין לי במבוק לסושי?
תשובה: אז שמים רק על ניילון נצמד.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגיות מגולגלות ב 5 דקות!
- מתכון: אוזני המן פרג
- מתכון: עוגיות נוטלה בעשר דקות
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!