מתכון מיוחד ושונה שמתאים בול לכל אוהבי השוקולד. סושי שוקולד בלונדי, רולדה מתוחכמת במלית רכה ושוקולדית בטעם שוקולד בלונדי, בשילוב שקדים וקוקוס יוצא טעם לא מהעולם הזה. מתכון ברור ופשוט לסושי שוקולד שמדהים את האורחים וקוצר מחמאות ימין ושמאל.

מתכון באדיבות: טלי בן עטר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: סושי שוקולד בלונדי מושחת

מצרכים 

קוקוס
שקדים
200 גרם שוקולד בלונדי שקדים
12 יח מרשמלו
150 מל שמנת מתוקה
12-8 כפות פתי בר טחון
2 כפות חמאה מומסת
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
למילוי:
250 מל שמנת מתוקה
3/4 שקית אינסטנט פודינג


אופן הכנה 

  • נמיס בלונדי,מרשמלו שמנת מתוקה במיקרוגל עד שנמסים, ונערבב טוב.
  • נוסיף את האינסטנט פודינג ואת הפתי בר בהדרגה ונוסיף את החמאה המומסת ואז נערבב ונתן לתערובת מנוחה כחצי שעה להתקשות.
  • נעבור למילוי, נקציף את השמנת עם הפודינג לקצפת יציבה ונשים בשקית זילוף עם פתח עבה,  נשטח את התערובת על גבי במבוק לסושי
  • נעטוף בנילון נצמד ונזלף מהקרם ונגלגל לרולדה בעדינת, אחרי זאת נפזר קוקוס,שקדים ונקפיא לפחות ל-3 שעות.
  • לאחר ההקפאה ניתן לפרוס .

שאלות ותשובות

שאלה: כמה רולדות יצאו לך מהכמות הזו?
תשובה: שלושה רולדות.

שאלה: פשוט מכניסים מרשמלו לבלילה? אפשר לוותר עליו או חובה?
תשובה: ממיסים את השוקולד יחד עם המרשמלו והשמנת מתוקה, מועדף לא לוותר.

שאלה: שמים ניילון נצמד מעל למשטח סושי?
תשובה: כן מעל. 

שאלה: איזה שוקולד זה בלונדי?
תשובה: שוקולד עלית בלונדי , כזה.

שאלה: אם אין לי במבוק לסושי?
תשובה: אז שמים רק על ניילון נצמד.   

עוד מתכונים מבוקשים:

 

סושי שוקולד בלונדי

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!