| |

חיתוכיות שוקולד ממכרות וטעימות בטירוף

שכבות של בצק פריך וחמאתי בצבע יפה וזהוב - עם מלית של ממרח שוקולד/ריבה/חלבה או איזה שאוהבים!
בהשראת: שרונה זאבי
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
חיתוכיות שוקולד

חיתוכיות שוקולד מרהיבות המורכבות משכבות של בצק פריך וחמאתי בצבע יפה וזהוב,

עם מלית רכה ומלטפת של ממרח שוקולד/ריבה/חלבה או איזה שאוהבים.

חיתוכיות שוקולד אלה מושלמות להכנה משפחתית עם הילדים שבוודאי מחסלים אותם כשהן מוכנות.

חיתוכיות שוקולד
צילום: שרונה זאבי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חיתוכיות שוקולד

חיתוכיות שוקולד ממכרות וטעימות בטירוף

שכבות של בצק פריך וחמאתי בצבע יפה וזהוב - עם מלית של ממרח שוקולד/ריבה/חלבה או איזה שאוהבים!
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרונה זאבי

ציוד

תבנית מרובעת גדולה
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם - בחום החדר)
  • ½ כוס סוכר
  • ½3 כוסות קמח
  • 1 שקית אפייה (10 גרם)
  • 3 חלמונים
  • ½ כוס חלב

למלית:

  • ממרח שוקולד/ריבה/ממרח חלבה/תמרים ( או מה שרוצים)

אופן ההכנה

  • נלוש לישה קצרה מאוד רק לאיחוד החומרים.
  • נחלק ל - 4  חלקים ונרדד כל חלק על נייר אפייה מקומח.
  • נניח הכל אחד על גבי השני עם נייר האפייה לשעה במקפיא.
  • בתבנית גדולה נניח מלבן בצק מרודד אחד, עליו נמרח שוקולד או ריבה או ממרח חלבה או תמרים מה שאוהבים.
  • על זה נניח עוד מלבן בצק , וככה בשכבות.
  • נאפה על 150 מעלות כ 45 דקות.
  • נצנן לגמרי ונחתוך בגודל הרצוי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חיתוכיות שוקולד
צילום: שרונה זאבי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

מקור: שרונה זאבי

Similar Posts

10 Comments

  1. היי לכם, אני ניכנסת דרך המחשב, מקלידה את המתכון הרלוונטי, רואה אותו, אבל לא מצליחה לראות את התגובות, איך אני מתגברת על תופעה זאת ? תודה לכם על העזרה, מרים.

    1. היי מרים,
      האם את יורדת מטה עד התחתית של העמוד?
      יש מקבץ של פרסומות אחרי שהמתכון מסתיים והתגובות נמצאות ממש למטה.
      עדכני אותנו אם זו לא היתה הכוונה שלך.

  2. שלום לעורכי האתר, מדוע אינני יכולה לראות את תגובות הגולשים למתכון ? כתוב במתכון, שמיועד לתבנית 20 על 30 ואילו בהוראות ההכנה
    כתוב להניח בתבנית גדולה חלק 1 מהבצק המרודד, מלית ושוב חלק 2 מהבצק המרודד, וכן הלאה…. קצת לא מובן ההסבר ?? אשמח מאוד אם אקבל הסבר מפורט יותר, בבקשה, תודה מראש, מרים.

    1. היי מרים היקרה,
      תודה רבה שהפנית לכך את תשומת ליבנו – מדובר בתבנית מרובעת גדולה, לא תבנית של 20X30. סליחה על הבלבול.
      בהצלחה 🙂

  3. חיתוכיות שוקולד, את העלים לרדד לגודל 20/30 ולהניח על גבי תבנית אפייה גדולה ? משהו בהסבר לא מובן וברור, העברתי את המתכון לחברות נוספות, אשמח להבהרה כיצד להכין, בתודה מראש, מרים.

    1. היי מרים היקרה,
      את הבצק יש לחלק ל-4 חלקים שווים ולרדד כל חלק לצורת מלבן על נייר אפייה מקומח. לאחר מכן, יש להניח את מלבני הבצק זה על גבי זה כשנייר אפייה מפריד ביניהם ולהכניס למקפיא.
      בהצלחה 🙂

  4. שלום לעורכי האתר, אני מפרגנת לכם עם צאת מתכונים, ולא מצליחה לראות אותם בהמשך, הם נעלמים, אשמח לברר מדוע זה קורה, כאילו נמחק כל הכיתוב בעניין, מחכה למענה, בתודה מראש, מרים.

    1. היי מרים היקרה,
      האם זה קורה באופן קבוע?
      מאיפה את נכנסת לאתר, מהטלפון או ממחשב?
      ייתכן שצריך רק לרענן את הדף אך נשמח לקבל ממך תגובה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?