|

פיתות ביתיות במחבת

מתכון פיתות ביתיות במחבת קל ופשוט שכל אחד יכול להכין, כדאי להכין עם הילדים שילמדו!
בהשראת: אנג'ל שפיר
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
פיתות ביתיות במחבת

למה ללכת למאפייה כאשר אפשר להכין פיתות טעימות בבית?

מתכון פיתות ביתיות במחבת קל ופשוט שכל אחד יכול להכין,

מכינים פעם ואז מתמכרים , לא תכנסו למאפיות עוד!

ספר המתכונים של אנג'ל שפיר

פיתות ביתיות במחבת
צילום: אנג'ל שפיר

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פיתות ביתיות במחבת

פיתות ביתיות במחבת

מתכון פיתות ביתיות במחבת קל ופשוט שכל אחד יכול להכין, כדאי להכין עם הילדים שילמדו!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
כמות 22 פיתות
באדיבות: אנג'ל שפיר

ציוד

כוס מידה חד פעמי חם

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים (יבשים)
  • כף מלח
  • 2 כפות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ 3 כוסות מים

אופן ההכנה

  • נלוש טוב טוב ונכסה עם ניילון נצמד.
  • ניתן לזה תפיחה של שעה.
  • אחרי שעה נלוש ונקמח את הבצק שיהיה רך ונעים לעבודה.
  • נחלק לעיגולים ונכסה את העיגולים במגבת עוד 10 דקות לנוח.
  • נקמח משטח ונפתח עם מערוך.
  • נחמם בינתיים מחבת טפלון ונשים עד שהפיתות מתנפחות ואז נוריד מהאש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פיתות ביתיות

המחבת בלי שמן?
כן בלי שמן.
הופכים אותו בטיגון או רק צד אחד? כמה זמן כל צד?
הופכים, שמים לב לבד עד שמשחים והם מתנפחות.
לכמה עיגולים את מחלקת את הבצק?
יוצא כ- 22 פיתות.

פיתות במחבת

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

    1. היי יהודית!
      כן, את יכולה בהחלט להשתמש בקמח כוסמין.
      המלצה שלנו היא להתחיל עם 2-2.5 כוסות מים ולראות אם צריך יותר. כוסמין וחיטה מתנהגים קצת אחרת ולכן עדיף להתחיל עם כמות מים קטנה יותר.
      בהצלחה 🙂

    1. היי גיל!
      בטח שאפשר, אנחנו רק ממליצים להוסיף מים בהדרגה ולא את הכל בבת אחת כי קמח כוסמין וקמח לבן מתנהגים קצת אחרת.
      כדאי להתחיל מ-2.5 כוסות ולראות אם צריך יותר.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?