מתכון באדיבות: אנג’ל שפיר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: פיתות ביתיות במחבת
מצרכים
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן
3 וחצי כוסות מים
אופן הכנה
- נלוש טוב טוב ונכסה עם ניילון נצמד, ואז נתן לזה תפיחה שעה
- אחרי שעה נלוש ונקמח את הבצק שיהיה רך ונעים לעבודה ואז נחלק לעיגולים ונכסה את העיגולים במגבת עוד 10 דקות לנוח
- אחרי זאת נקמח משטח ונפתח עם מערוך, נחמם בינתיים מחבת טפלון ונשים עד שהפיתות מתנפחות ואז נוריד מהאש
שאלות ותשובות
שאלה: המחבת בלי שמן?
תשובה: כן בלי שמן.
שאלה: האם הפיתות נפתחות בקלות אחר כך?
תשובה: כן הם נפתחות בקלות.
שאלה: לכמה עיגולים את מחלקת את הבצק?
תשובה: יוצא כ- 22 פיתות.
שאלה: הופכים אותו בטיגון או רק צד אחד? כמה זמן כל צד?
תשובה: הופכים , שמים לב לבד עד שמשחים והם מתנפחות.
שאלה: באיזה כוס מדדת את המים?
תשובה: חד פעמי חם.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- שני הקמון : “תודה רבה, יצא נפלא!”
עוד מתכונים מבוקשים:
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!