מאפים ולחמים

פיתות ביתיות במחבת

למה ללכת למאפייה כאשר אפשר להכין פיתות טעימות בבית? מתכון פיתות ביתיות במחבת קל ופשוט שכל אחד יכול להכין אבל הכי כדאי להכין עם הילדים שילמדו. מכינים פעם ואז מתמכרים , לא תכנסו למאפיות עוד!

 

מתכון באדיבות: אנג’ל שפיר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: פיתות ביתיות במחבת

מצרכים 

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן
3 וחצי כוסות מים


אופן הכנה 

  • נלוש טוב טוב ונכסה עם ניילון נצמד, ואז נתן לזה תפיחה שעה
  • אחרי שעה נלוש ונקמח את הבצק שיהיה רך ונעים לעבודה ואז נחלק לעיגולים ונכסה את העיגולים במגבת עוד 10 דקות לנוח
  • אחרי זאת נקמח משטח ונפתח עם מערוך, נחמם בינתיים מחבת טפלון ונשים עד שהפיתות מתנפחות ואז נוריד מהאש

שאלות ותשובות

שאלה: המחבת בלי שמן?
תשובה: כן בלי שמן.

שאלה: האם הפיתות נפתחות בקלות אחר כך?
תשובה: כן הם נפתחות בקלות. 

שאלה: לכמה עיגולים את מחלקת את הבצק?
תשובה: יוצא כ- 22 פיתות.

שאלה: הופכים אותו בטיגון או רק צד אחד? כמה זמן כל צד?
תשובה: הופכים , שמים לב לבד עד שמשחים והם מתנפחות.

שאלה: באיזה כוס מדדת את המים?
תשובה: חד פעמי חם.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • שני הקמון : תודה רבה, יצא נפלא!”

פיתות ביתיות במחבת

 

פיתות ביתיות במחבת

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker