| | |

נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי ומושלם

נקניק שוקולד עם ביסקוויטים בטעם של פעם בכמה מרכיבים והכנה מאוד קלה!
בהשראת: שרית מזיוף דהן
ציון 4.30 על ידי 27 דירוגים
נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי

מתכון לנקניק שוקולד ביסקוויטים טעים שאי אפשר להפסיק לאכול!

כשמתחשק לנו משהו טעים ושוקולדי אני מכינה נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי הכי טעים שיש! זה אחד הקינוחים הכי מהירי הכנה שאני מכירה, מאותם רכיבים של כדורי שוקולד, אבל הרבה פחות התעסקות!

הקינוח עשוי משוקולד מריר בשילוב של שברי פתי בר ומוגש קר. שומרים במקפיא ומוציאים מתי שמתחשק! המתכון מאוד קל, ב־2 פעולות מהירות יש לכם קינוח אליפות לשלוף כשמתחשק משהו טעים או כשמגיעים אורחים בהפתעה. כל כך טעים שחובה לטעום!

נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי
צילום: שרית מזיוף דהן

למה באמת כדאי לכם: נקניק שוקולד ביסקוויטים

  • המתכון הכי קל שתמצאו לקינוח מפנק במיוחד!
  • אפשר לשמור במקפיא ולהוציא מתי שמתחשק!
  • כל כך טעים שאפילו כדורי שוקולד לא יוצאים טעימים ככה!
  • קינוח מושלם ומרענן להגשה בכל זמן נתון!

שורה תחתונה: קל ומהיר להכנה, מרענן, טעים ושוקולדי! הקיונוח המושלם למי שלא רוצה לעבוד קשה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי

נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי ומושלם

נקניק שוקולד עם ביסקוויטים בטעם של פעם בכמה מרכיבים והכנה מאוד קלה!
ציון 4.30 על ידי 27 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרית מזיוף דהן

המצרכים

  • 1 חבילה חמאה (100 גרם - חתוכה לקוביות)
  • 2 חבילות שוקולד מריר (200 גרם )
  • 4 כפות סוכר
  • ¾ כוס חלב
  • 1 שרוול פתי בר (250 גרם)

אופן ההכנה

  • נמיס את הכל על הגז ונוסיף שרוול פתי בר שבור גס.
  • נערבב הכל ולעצב צורה בתוך נייר פרגמנט או ניילון נצמד.
  • נקפיא ל 3 שעות ואז נפרוס ונשמור במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי 

חייבת לציין שנתת לי רעיון מבריק לעוגה ליום המשפחה לגן, נמאס מעוגת השוקולד הרגילה, קצת שינוי – כמה זמן הקפאת אותה?
הקפאתי 3 שעות ואז פרסתי ושמתי במקרר בקופסה אטומה.
מה אפשר במקום החלב?
אפשר שמנת מתוקה.
אם אין לי חמאה אפשר משהו אחר במקום?
אני עשיתי רק עם חמאה, תנסו אולי עם מרגרינה.
איך יוצא לך ריבועים?
שמים בנייר פרגמנט או ניילון נצמד מעצבים בצורה שרוצים וסוגרים את זה.
אבל זה נוזלי איך מעצבים זה לא נשפך לצדדים?
אם זה לא יציב שמים את התערובת בהקפאה 16 דקות יהיה לך יותר קל.

 


הבמה כולה שלכם:
נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי
צילום: עדי עשור

"תודה על מתכון מהמם כולם התעלפו עליה בשני הגנים של הילדים שלי!"
עדי עשור

נקניק שוקולד ביסקוויטים נוסטלגי
צילום: רותם פל

"גם אני עשיתי תודה על המתכון!!!"
רותם פל

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים ומתוק? אל דאגה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?