Advertisements
|

קציצות דגים נוסטלגיה קלות

במתכון קל ופשוט שמוכיח שדגים לא חייבים להיות חומר גלם יקר!
בהשראת: נאוה מלכה
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
קציצות דגים נוסטלגיה
Advertisements

מנה נוסטלגית שתזכיר לכם את הילדות. קציצות דגים מטוגנות ועסיסיות כמו שהכינו בבית ספר, 

במתכון קל ופשוט שמוכיח שדגים לא חייבים להיות חומר גלם יקר או מפחיד.

מומלץ להכין לילדים שמחסלים את זה בדקות!

קציצות דגים נוסטלגיה
צילום: נאוה מלכה

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

קציצות דגים נוסטלגיה

קציצות דגים נוסטלגיה קלות

במתכון קל ופשוט שמוכיח שדגים לא חייבים להיות חומר גלם יקר!
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: נאוה מלכה
Advertisements

המצרכים

  • 1 קילו דג מרלוזה
  • 1 קילו דג נסיכת הנילוס
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • שיני שום (מראש שלם)
  • 2 תפוחי אדמה (לטחון)
  • 2 בצלים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • אבקת מרק עוף (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • שוטפים את הדגים ומשרים במים ולימון למשך חצי שעה ואז לשטוף ולסנן ולסחוט.
  • את כל הירק טוחנים במכונת בשר ולסחוט היטב.
  • את הדג טוחנים במכונת בשר ולסחוט טוב.
  • מערבבים את הירק והדג.
  • מוספים תבלינים, ביצים ופירורי לחם ומערבבים היטב.
  • שמים במקרר חצי שעה.
  • אחרי זאת נטגן בשמן חצי עמוק.
  • יוצא כמות גדולה, לכן אפשרי להקפיא חלק מהעיסה או לבשל עם רוטב.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: קציצות דגים

איך פרסת את שלושת פרוסות הלחם?
הרטבתי במים סחטתי וטחנתי.
את תפוחי האדמה גם טוחנים?
את כל הירק טוחנים או קוצצים דק.
האם אפשר להקפיא את הקציצות?
אפשר להקפיא.
נאוה אפשר לאפות? – אני לא אוכלת מטוגן.
לא ניסיתי.
נאוה, אפשר עם פילה סול?
עדיף עם הדגים שציינתי למרות שאפשר.

Advertisements

קציצות דגים נוסטלגיה

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מקור: נאוה מלכה

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

  1. נאוה מלכה, תודה
    למה את לא מציינת כמה מנות מניבה כמות המרכיבים.
    אפשר לשער שמתכון כ"כ פשוט
    ישמח במיוחד, חסרי נסיון שהמידע
    החסר חשוב להם מאוד.

    1. היי יוסי,
      יוצאות בסביבות ה-20 קציצות, תלוי באיזה גודל אתה מכין אותן.
      בהצלחה 🙂

    1. היי מירב!
      את יכולה להכין קציצות דגים באותו האופן מכל דג שאת אוהבת. בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements