| |
העוגה שתגנוב את אור הזרקורים בכל פעם שמכינים. עוגת רוגלך מבצק פריך שהכי כיף לעבודה ומלית רכה ומלטפת של נוטלה. עוגת שמרים רוגלך טרייה וביתית שמומלץ להכין לשבת או אפילו לימי הולדת, העיקר שתחזרו בתבנית ריקה תוך פחות משעה!

 
מתכון באדיבות:  מוריל קדוש אהרון – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת רוגלך נוטלה;

מצרכים 

לבצק
1 וחצי כוסות חלב
2 כפות שמרים
1/2 כוס סוכר
1 ק"ג קמח
1 אבקת אפייה
1 כף תמצית וניל
1 כף חומץ
1 סוכר וניל
2 ביצים + 1 חלמון
250 גרם חמאה
1 כפית מלח מתוקה

לסירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים


אופן הכנה 

  • מכינים בצק מהמרכיבים , עדיף להכין לילה מראש ולהתפיח במקרר. במידה ולא נותנים לו לתפוח לפחות שעה וחצי שעתיים
  • אחרי הכנת הרוגעלך לתת התפחה של חצי שעה בתנור על חום של 30 מעלות
  • לפני אפייה לשים ביצה ואז אפייה על 160 מעלות טורבו

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר לעשות את הרוגעלך מבצק מוכן כלשהו של מעדנות??נגיד בצק שמרים?
תשובה: בטח מבצק שמרים.
שאלה: מה המילוי במתכון?
תשובה: נוטלה.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת רוגלך
 
 
 
עוגת רוגלך

 
 


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מה דעתך על אלה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *