תגידו שלום למנה שכל המשפחה תאהב! שניצל פירה פרווה, מנת מסעדות של שניצל עסיסי בציפוי קרנצ'י ומילוי מפתיע ורך של פירה תפוחי אדמה פרווה ובטעם חמאתי של החיים. מתכון קל שתשמחו להכין שוב ושוב לילדים שיחסלו אותו!
מתכון באדיבות: דניאל עמית – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: שניצל פירה פרווה
מצרכים
תפוחי אדמה
מים רותחים
מלח
כף מזולה בטעם חמאה
חזה עוף
קמח
ביצה
חרדל דיז׳ון
פירורי לחם
אופן הכנה
- מתחילים בקילוף תפוחי אדמה, נחתוך לקוביות ונשים בסיר עם מים רותחים ומלח.
- כשהם מתרככים, נסנן, ונחזיר לסיר ואז נוסיף כף מזולה בטעם חמאה, וגם נוסיף מלח ומועכים.
- ניקח חזה עוף ונשטח אותו בעזרת פטיש כדי שיהיה דק. על החזה עוף נוסיף פירה ואז נסגור עם חזה עוף נוסף. נטבול בקמח, ואז בביצה ששמים בה חרדל דיז׳ון ומלח ואז בפירורי לחם.
- נטגן.
שאלות ותשובות
שאלה: זה כשר? בגלל המזולה?
תשובה: מזולה זו מרגרינה, זה לא חלבי.
שאלה: חרדל דיז׳ון קריטי?
תשובה: לא.אפשר גם רגיל.
תמונות ותגובות מהגולשים:
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: צלי בקר עם תפוחי אדמה
- מתכון: סלמון בתנור עם עשבי תיבול
- מתכון: חזה עוף ממולא בפסטו בתנור
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
חייב חרדל?
והאם ניתן לאפות?
אפשר בלי החרדל, ואנחנו ממליצים לטגן אך את מוזמנת לנסות בתנור ולספר איך יצא, בהצלחה ובתיאבון!
איך פרווה אם משתמשים בחזה עוף? חזה עוף זה עוף משמע זה בשר וזה לא פרווה!!!!
הכוונה שהפירה הוא פרווה, מכיוון שפירה טוב בד"כ מכינים עם חמאה, אבל פירה זה יש לו את אותו הטעם כמו החלבי רק שהוא פרווה.