|

אסאדו בתנור

בשר בתנור עם רוטב מתקתק ומשגע מוגש עם ירקות ועשבי תיבול
בהשראת: מיכל סוויד
ציון 4.17 על ידי 18 דירוגים

אסאדו בתנור מעוטר בירקות ועם עשבי תיבול. מתכון לאסאדו בתנור הכי טוב ומדויק שתמצאו ברשת!

מי שהכין אסאדו בתנור לפחות פעם אחת בחייו יודע שזו אחת המנות המאתגרות להכנה. הסיבה העיקרית שבגללה זה מאתגר היא שהבשר לא תמיד יוצא רך כראוי והתיבול לא תמיד מושלם.

אז קבלו מתכון מתכון לאסאדו בתנור, אסאדו בתנור עם סילאן וחרדל – תיבול מנצח שעושה את כל ההבדל! אחרי שהכנתי את המתכון הזה הוא ללא ספק הפך למתכון הקבוע שלי. הבשר יוצא רך כמו מרגרינה וכל ביס ממנו נותן תחושה של ארוחה שף – ארוחת גורמה!

 

ספר המתכונים של מיכל סוויד

אסאדו בתנור
צילום: מיכל סווידי

למה באמת כדאי לכם: אסאדו בתנור

  • מתכון קל ומדויק לבשר רך במיוחד שכיף לאכול!
  • ארוחה עשירה במיוחד שמשרה תחושה חגיגית!
  • אסאדו עם עצם בתנור כל כך טעים שהאורחים והמשפחה לא יפסיקו לדבר על הארוחה הזו!
  • ארוחה מלאה, מזינה ועשירה במיוחד ולא צריך שום דבר ליד!

שורה תחתונה: אם חשבתם שאסאדו בתנור זו ארוחה מאתגרת להכנה, תכינו את המתכון הזה ותחשבו שוב!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

אסאדו בתנור

בשר בתנור עם רוטב מתקתק ומשגע מוגש עם ירקות ועשבי תיבול
ציון 4.17 על ידי 18 דירוגים
לדרג
כמות 1 תבנית
זמן הכנה: 30 minutes
באדיבות: מיכל סוויד

ציוד

תבנית גדולה
קערה גדולה

המצרכים

  • 2 קילו אסאדו
  • 5-6 יחידות תפוחי אדמה קטנים
  • 3 בצלים (חצויים)
  • 1 ראש שום שלם (מקולף לשיניים)
  • 1 כף שטוחה פלפל שחור
  • 1 כף שטוחה מלח גס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 0.5 כף פפריקה חריפה
  • 1 מח עצם (לא חובה)

אופן ההכנה

הכנת הירקות

  • נפזר בתבנית גדולה לתנור: תפוחי אדמה עם הקליפה חתוכים לרבעים, 3 בצלים חצויים, שתי בטטות, שיניים מראש שום שלם.
  • לזלף שמן זית, מלח גס ופלפל שחור.
  • אפשר להוסיף מח עצם בתבנית (לא חובה).

הכנת האסאדו בתנור

  • בקערה נצפה את האסאדו בסילאן, חרדל ושמן זית בנדיבות.
  • נשים גם מלח ופלפל, כף פפריקה מתוקה וחצי כף פפריקה חריפה.
  • נניח את הנתח מעל לירקות שבתבנית, ונכסה בנייר אפייה ומעליו נייר אלומניום בתנור למשך כשעה על חום 200 מעלות (טורבו).
  • לאחר שעה נוריד את המעלות ל150 לעוד שלוש שעות מינימום (עדיף כמה שיותר זמן).
  • ברבע שעה האחרונה נוריד את הכיסוי כדי שיקבל צבע חום כהה.

הערות וטיפים

  • המח עצם לא חובה רק בשביל להוסיף טעמים.
  • את הסילאן והחרדל להוסיף לאט לאט ולא יותר מדי שלא יצא נוזלי מדי או מתוק מדי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
אסאדו בתנור
"איזה מושלם יצא". צילום: יסמין לוזון

שאלות ותשובות להכנת: אסאדו בתנור

שאלה: אסאדו לא אמור להיות סגור הרמטית? איך זה לא מתייבש פתוח? תשובה: הוא היה סגור עם נייר אפייה ומעל נייר אלומיניום, פותחים רק למשך 15 לפני שמוציאים מהתנור
שאלה: אין צורך להוסיף נוזלים?  תשובה: לא, האסאדו מפריש המון נוזלים, רק לדאוג שהוא מכוסה היטב ולשים שמן זית בנדיבות
שאלה: צריך להרתיח את הבשר לפני?  תשובה: לא צריך
שאלה: במה אפשר להחליף את החרדל?  תשובה: את לא חייבת לשים יצא לך טעים גם בלי
שאלה: את המח עצם גם להשרות עם האסאדו בתבלינים שרשמת?  תשובה: שמים עליו רק שמן זית ומלח

 


הבמה כולה שלכם:

"משהו מיוחד לשבת לחגים כל הכבוד נראה טעים שזוף מגרה טעמים טובים של תבלנים"

עליזה מכלוף

״באמת יצא מושלםםם וקלל להכנה״

יסמין לוזון

אסאדו בתנור קל ומהיר
צילום: יסמין לוזון, מיכל סוויד

״הסיר שלי כל שישי!!! מכורה״

מיכאלה פחימה

״אמאלה בחיים לא ראיתי משהו מגרה כזה״

גל אמיתי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות מתכוני ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

הפוסט המקורי: אסאדו בתנור – מיכל סוויד

Similar Posts

12 Comments

  1. את הסילאן והחרדל להוסיף לאט לאט ולא יותר מדי שלא יצא נוזלי מדי או מתוק מדי.
    זה מה שכתבת,
    מתי להוסיף במהלך האפיה? או בהתחלה לשים אותם לאט לאט עוד לפני האפיה?

    1. היי דורית,
      את בהחלט מוזמנת להכין ברוסטר, אנחנו בטוחים שייצא מושלם!
      בהצלחה ושנה טובה 🙂

    1. היי שולה,
      אין צורך לחתוך לקוביות, אלא לשים את נתחי האסאדו כמו שהם בתבנית.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?