עוגת פרג בחושה

מתכון לעוגת פרג בחושה שמתחסלת במהירות. בשילוב טעמים של קוקוס וגנאש שוקולד.
בהשראת: ישראלה אזולאי ואריאלה גולדמן
ציון 4.29 על ידי 14 דירוגים
עוגת פרג בחושה

מתכון לעוגת פרג בחושה שמתחסלת במהירות.

בשילוב טעמים של קוקוס וגנאש שוקולד,

עוגת פרג מושלמת לשבת בקלי קלות! טורפים ידנית או נעזרים במיקסר עוגה זו יוצאת רכה ועסיסית וגם טעימה בטירוף שתגרוף מחמאות בכל סופ"ש. מומלץ בחום!

 

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

עוגת פרג בחושה
צילום: אריאלה גולדמן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת פרג בחושה

עוגת פרג בחושה

מתכון לעוגת פרג בחושה שמתחסלת במהירות. בשילוב טעמים של קוקוס וגנאש שוקולד.
ציון 4.29 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי ואריאלה גולדמן

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

לעוגה

  • 1 כוס פרג טחון טרי
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס קמח תופח
  • 3 ביצים שלמות
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 גביע שמנת חמוצה ( או 1 כוס מיץ תפוזים לעוגה פרווה)

לגנאש שוקולד

  • 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½ גביע שמנת מתוקה (או שמנת צמחית לפרווה)

לקישוט

  • קוקוס/ בוטנים/ אגוזים גרוסים

אופן ההכנה

לעוגה

  • בקערה גדולה לערבב פרג עם קוקוס וקמח.
  • בקערת המיקסר להקציף ביצים (אפשר גם להקציף עם מטרפה ידנית).
  • נוסיף בהדרגה סוכר ולהמשיך בהקצפה לבלילה תפוחה.
  • נוסיף שמן ושמנת חמוצה ונערבל מעט.
  • נאחד את הקערות ולערבב רק עד שהקמח נטמע.
  • נשמן 2 תבניות אינגליש קייק וליצוק לתוכן את בלילת העוגה.
  • נאפה את העוגה בתנור חם על 180 מעלות בין 30-40 דקות .

לגנאש שוקולד:

  • נחמם במיקרוגל/ בסיר קטן - שמנת מתוקה עם שוקולד מריר וליצוק על העוגה, נניח להתייצבות.
  • לפזר קוקוס/ בוטנים/אגוזים גרוסים ולהגיש.

הערות וטיפים

כוסות מידה לאפייה ( אם אין אז קופסה ריקה של גבינה/ קוטג 250 גר מתאימה בנפח)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת פרג בחושה
צילום: ישראלה אזולאי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגה פרג בחושה מושלמת לשבת

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

4 Comments

  1. העוגה פשוט נהדרת . המתכונים שלך מדוייקים,בכל יום אני מקבלת מתכון למאפים שונים,קוראת את המתכון ועושה לי חשק להכין וממש לא התאכזבתי.?

    1. היי רויטל,
      אפשר להכין גנאש פרווה עם שוקולד טבעוני (ללא חלב) ושמנת צמחית.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?