קינוחיםקאפקייקס

מאפינס שוקולד עסיסיים

נותרה רק שעה לפני שבת ועוד לא אפיתם כלום? קבלו פתרון מושלם וקל: מאפינס שוקולד עסיסיים ורכים בטירוף, מתכון מושחת אך קליל מחומרים זמינים וזולים שלכולנו יש בבית, מאפינס שוקולד מעלפים שמוכנים בכלום זמן גם בלי לוותר על הטעם, יככבו אצלכם כל שבת, בהבטחה! 

מתכון באדיבות: אילנה אפינגר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מאפינס שוקולד עסיסיים

מצרכים 

2.5 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
כוס קקאו
כוס שוקולית
2 כפיות א. אפייה
1 כפית סודה לשתיה
3 ביצים
1 כוס שמן
2 כוסות מים
1 שקית סוכר וניל
חצי כפית תמצית רום
חצי חבילת שוקוצ’יפס


אופן הכנה 

בקערה מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
בקנקן טורפים את הביצים,מים,שמן וסוכר וניל
שופכים את הנוזלים על היבשים ומוסיפים את השוקוצ’יפס, מערבבים מינימום ערבוב עד שמתאחד.
מוזגים למנג’טים ומפזרים מעל עוד כמה שוקוצ’יפס לקישוט.
שמים בתנור ב 170° בערך 25 דקות

שאלות ותשובות

שאלה: במתכון מוזכר סודה , הכוונה לאבקה או השתיה?
תשובה: הכוונה היא לאבקה.

שאלה: איזה גודל מנג’טים?
תשובה: סטנדרט.

שאלה: כמה כפות  להשים במנג’טים?
תשובה: ממלאים עד סנטימטר מסוף המנג’ט.

שאלה: יוצא שוקלדי כמו סופלה או עוגתי?
תשובה:  יוצא עוגתי עסיסי.

שאלה: לא משמנים את המנג’טים?
תשובה: לא.

   

עוד מתכונים מבוקשים:

 

מאפינס שוקולד

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close