נותרה רק שעה לפני שבת ועוד לא אפיתם כלום?
קבלו פתרון מושלם וקל: מאפינס שוקולד עסיסיים ורכים בטירוף, מתכון מושחת אך קליל מחומרים זמינים וזולים שלכולנו יש בבית.
מאפינס שוקולד מעלפים שמוכנים בכלום זמן גם בלי לוותר על הטעם, יככבו אצלכם כל שבת, בהבטחה!
ממש לאכול את האצבעות! לא תאמינו כמה טעים עד שתטעמו! ולא תאמינו כמה קל להכין עד שתנסו!.
אז עזבו כל מה שאתם עושים ותפנו כמה דקות לקינוח המושלם והמנצח הזה בכדי לשמח ולהפתיע את כל המשפחה.
מתכון באדיבות: אילנה אפינגר
תנו לאחרים הזדמנות לדעת מה אתם חושבים על המתכון

מאפינס שוקולד מושחתים
מאפינס שוקולד מושחתים ועסיסיים בכלום זמן
הדפסה
Pin
דרגו אותי
מס’ מנות: 15 מאפינס
ציוד
קערה לערבוב
קנקן לערבוב
מטרפה
מנג'טים (תחתיות למאפינס)
המצרכים
- ½2 כוסות קמח
- ½1 כוסות סוכר
- 1 כוס קקאו
- 1 כוס שוקולית
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1 כפית סודה לשתיה
- 3 ביצים
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות מים
- 1 שקית סוכר וניל
- ½ כפית תמצית רום
- ½ חבילת שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
- בקנקן טורפים את הביצים,מים,שמן וסוכר וניל.
- שופכים את הנוזלים על היבשים ומוסיפים את השוקוצ'יפס, מערבבים מינימום ערבוב עד שמתאחד.
- מוזגים למנג'טים ומפזרים מעל עוד כמה שוקוצ'יפס לקישוט.
- שמים בתנור ב 170° בערך 25 דקות.
הערות וטיפים
- לכמות גדולה יותר אפשר פשוט להכפיל את הכמויות.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.
שאלות נפוצות להכנת: מאפינס שוקולד
שאלה: במתכון מוזכר סודה , הכוונה לאבקה או השתיה? | תשובה: הכוונה היא לאבקה. |
שאלה: איזה גודל מנג’טים? | תשובה: סטנדרט. |
שאלה: כמה כפות לשים במנג’טים? | תשובה: ממלאים עד סנטימטר מסוף המנג’ט. |
שאלה: יוצא שוקלדי כמו סופלה או עוגתי? | תשובה: יוצא עוגתי עסיסי. |
שאלה: לא משמנים את המנג’טים? | תשובה: לא |
מה חושבים על: מאפינס שוקולד
- Chani Hirsh
“מככב אצלנו כל שבת רך בטירוף”
- שירה לוי
“מהמם”
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף עוגות שוקולד מדהימות. אל תפספסו!