Advertisements
|

לחם כוסמין אוורירי

קבלו מתכון ללחם כוסמין מלא - לחם מזין וטעים שמכינים בבית בקלות!
בהשראת: תיקי שילו
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
לחם כוסמין אוורירי
Advertisements

אומרים שלחם כוסמין הוא הכי בריא, וצודקים!

קבלו מתכון ללחם כוסמין מלא לחם מזין וטעים שמכינים בבית בקלות, ומקבלים לכם אוורירי לא דחוס ולא כבד.

לחם מקמח כוסמין טעים שמתאים לצמחוניים וטבעוניים כאחד.

ספר המתכונים של תיקי שילו

לחם כוסמין אוורירי
צילום: תיקי שילו

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

לחם כוסמין אוורירי

לחם כוסמין אוורירי

קבלו מתכון ללחם כוסמין מלא - לחם מזין וטעים שמכינים בבית בקלות!
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
לדרג
כמות 2 כיכרות
באדיבות: תיקי שילו
Advertisements

המצרכים

  • 1 קילו קמח כוסמין מלא
  • ½ 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 שקית משפר אפיה (50 גרם)
  • מים פושרים (600 מ"ל)
  • 4 כפות סוכר
  • ½ 1 כפות מלח (בסוף)
  • ½ כוס שמן זית (חד פעמי קר)
  • אגוזי מלך (140 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • חשוב! ללוש - 15 דקות.
  • מתפיחים בערך כשעה וחצי עד שעתיים.
  • להוציא את הבצק על משטח מקומח להוצאת האוויר ועיצוב הכיכר (אין צורך ללוש עוד פעם).
  • מתפיחים את הבצק ואז מפזרים על הבצק קווקר - להתפיח בערך כשעה.
  • אופים ל-50 דק בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות.
  • אחרי אפייה מוציאים לקירור על הרשת של התנור.
  • יש לפרוס בסכין משוננת כשהלחם קר לגמרי.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

Advertisements


שאלות נפוצות: לחם כוסמין אוורירי

חייב משפר אפיה?
לא.
יש לי קמח כוסמין 70% גם טוב להכין ממנו לחם?
כן זה מעולה.
חייב 4 כפות סוכר ?
לא חייב.

 


הבמה כולה שלכם:
לחם כוסמין אוורירי
צילום: שרון רז

"הכנתי בלי סוכר וגם יצא מעולה!"
שרון רז

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

נפתח החשק לפחמימה? נפתח התיאבון לעוד?
פיצה מהירה, איטלקית או שדווקא בורקס נוסטלגי?

עוד מתכונים מעניינים באתר

אהבתם? עוד מתכוני מאפים ולחמים הכי מושלמים שיש – עכשיו באתר!

 

מקור: תיקי שילו

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה “אמהות מבשלות כשר”

 

 

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

    1. היי יצחק,
      לדחיסות יכולות להיות מספר סיבות:
      1. הבצק היה יבש מדי, קשה מדי, כלומר היו חסרים נוזלים.
      2. ייתכן שבשלב הוצאת האוויר על משטח מקומח, נוסף לבצק יותר מדי קמח וזה השפיע על המרקם שלו.
      3. לישת יתר של הבצק.
      נשמח לשמוע ממך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements