| |

עוגת מייפל אוורירית בטעם מושלם

עוגה אוורירית שלא שוחה בסירופ מייפל אלא עם נגיעות מייפל אמיתי והרבה הרבה אגוזים.
בהשראת: תיקי שילו
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
עוגת מייפל אוורירית

עוגת מייפל אוורירית, לא מתוקה מדי ועם זאת מפנקת ביותר! מתכון פשוט להכנת עוגה עם טעם מעודן שכיף לאכול לצד כל כוס שתייה חמה!

עוגת מייפל יכולה להיות מתוקה למדי עד שאי אפשר לאכול אותה, ולכן דאגנו לכם למתכון מנצח שאף אחד לא יוכל לומר שהיא מתוקה מדי ועדיין כל ביס מפנק מקודמו.

מתכון פשוט לעוגה אוורירית וקלה, בשילוב אגוזים ונגיעות מייפל. ממש עוגה קלאסית שתמיד כיף לאכול ותמיד כיף שיש בבית. אפשר להכין גם פרווה ולהגיש בכל זמן נתון!

ספר המתכונים של תיקי שילו

עוגת מייפל אוורירית
צילום: תיקי שילו

למה באמת כדאי לכם:

  • ניתן להכין את העוגה פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!
  • מתכון קל ביותר שכולם יכולים להכין בבית בלי ידע מוקדם באפייה!
  • עוגת מייפל אוורירית במיוחד שתמיד כיף לנשנש כשמתחשק!
  • מתכון מנצח לעוגת מייפל עם טעם עדין ומפנק!

 

שורה תחתונה: כשמכינים עוגת מייפל, מכינים כמו שצריך ועם מייפל אמיתי! מתכון מושלם שלא מחליפים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת מייפל אוורירית

עוגת מייפל אוורירית בטעם מושלם

עוגה אוורירית שלא שוחה בסירופ מייפל אלא עם נגיעות מייפל אמיתי והרבה הרבה אגוזים.
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
לדרג
כמות 2 פסים
באדיבות: תיקי שילו

ציוד

תבניות אינגלשקייק / תבנית 26
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 גביע שמנת חמוצה (רצוי להוציא חצי שעה לפני ההכנה)
  • 1 חבילה איסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • ¼2 כוסות קמח תופח / קמח רגיל + 2 שקיות אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • מלח (קורט )
  • 1 כוס אגוזי מלך (קצוצים לתוך העוגה)
  • ½1 כוסות אגוזי מלך (קצוצים מעל העוגה)

אופן ההכנה

  • להקציף את הביצים בשלמותן במקסימום מהירות בערך כ 8 דקות עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • להוריד למינימום מהירות ולהוסיף בהדרגה שמן ואת שאר החומרים.
  • את האגוזים להוסיף בסוף ב 3 קיפולים.
  • לשפוך לתבנית משומנת ולפזר את האגוזים.
  • לאפות 170 מעלות בערך 35 דק עד שיוצא קיסם לח.
  • לזלף בעדינות ולא בנדיבות מייפל.

הערות וטיפים

  • מומלץ להשתמש בקמח אוסם, העוגה תצא יותר תפוחה ואוורירית.
  • מומלץ להשתמש במייפל אמיתי ולא סירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת מייפל

אפשר להפוך את העוגה לפרווה?
אפשר להשים קופסת שמנת ריצ' פרווה במקום השמנת החמוצה . ולהוריד קצת מהסוכר, ואז העוגה פרווה.
אפשרי להפחית קצת בכמויות הסוכר?
אפשר, אבל יפגע בטעם כמובן.
מה זה מייפל אמיתי ולא סירופ?
אפשר לקנות סירופ מייפל אורגני טבעי , יוצא יותר טעים ויותר בריא.
במה אפשר להחליף את הפודינג וניל?
בעוד 3 כפות קמח.
נראה שזה הסוף, איך אפשר לשים אגוזים במקום ארוחות הילדים? יש אפשרות למשהו אחר?
אני חושב ששוקולד צ'יפס.

 

עוגת מייפל אוורירית
צילום: תיקי שילו
עוגת מייפל אוורירית
צילום: תיקי שילו
עוגת מייפל אוורירית
צילום: תיקי שילו

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה “אמהות מבשלות כשר”

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?