| |
גביניות שמרים מתוקות שנראות שעכשיו יצאו מהקונדיטוריה! קבלו מתכון חדש לאחד מאפי השמרים האהובים ביותר על כולם, בתוצרת בית ובקלי קלות. גביניות שיוצאות כל כך נימוחות ואווריריות, שבקרוב תפסיקו להזיל ריר מול המאפייה ותתחילו להכין יותר טעים אצלכם במטבח!

 
מתכון באדיבות: טובה ניסים – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: גביניות שמרים מתוקות

מצרכים 

לבצק:
1 שקית קמח קילו.
2 כפות שמרים.
2 ביצים.
כף תמצית וניל.
חצי כוס שמן.
כוס סוכר.
חצי כוס חלב פושר.
3 כוסות מים פושרים, פחות יותר לפי הצורך.

למילוי:
גבינה כנען או טוב טעם.
גרידת לימון.
תמצית וניל בערך כף.
2 חלמונים
2 כפות קורנפלור
חצי כוס אבקת סוכר


אופן הכנה 

  • להכין בצק מכל החומרים לבצק.
  • להתפחה כשעה.
  • להכין עיגולים
  • לרדד למרובע ולשים מילוי באמצע ולקפל כמעטפה. באותה צורה לעשות את כולם.
  • שוב להתפיחה כחצי שעה למרוח ביצה אפשר לפזר מעל סוכר.
  • ולאפות בחום 200.עד הזהבה.
  • לפזר מעל לעיטור אבקת סוכר.
  • עכשיו נעבור למילוי, לערבב היטב את הרכיבים למילוי.
  • מי שאוהב צימוקים אפשר להוסיף.

שאלות ותשובות

שאלה: במה אפשר להחליף את החלב במתכון?
תשובה: אפשר להחליפו במים גם עובד

שאלה: מה הכמות של גבינת כנען במתכון?
תשובה: במתכון משומש בחבילה אחת קטנה , היא מספיקה עם כול החומרים ששמים תלוי כמה ממלאים את הבצק :  

שאלה: על איזה חום/מעלות לאפות בתנור ולכמה זמן בערך?
תשובה: חום 180. ועד קבלת צבע חום בהיר.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 גביניות שמרים מתוקות
גביניות שמרים מתוקות

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. היי
    הגביניות יצאו מושלמות!!!
    תודה רבה על המתכון.
    רציתי לדעת אם אני צריכה לשמור אותם במקרר?? ולכמה זמן הם נשמרים?

    1. היי שולי,
      אפשר לשמור במקרר אבל אז הלחות פוגעת בהם.
      אפשר גם להקפיא או לשמור בחוץ יום-יומיים.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements