| |

פשטידת בשר טחון עם ירקות

מתכון להכנת פשטידה בנוסח טורקי, בשר טחון עם ירקות. ארוחה עשירה ומפנקת.
בהשראת: haticemazi
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
בשר טורקי טחון עם ירקות, פשטידת בשר טחון

פשטידת בשר טחון עם ירקות, ארוחה יוצאת דופן וקלה להכנה לכל המשפחה! מתכון פשוט להכנת פשטידה משגעת בסגנון קציצות בשר טורקיות עם ירקות.

את המתכון הזה אין לנו ספק שרובכם לא מכירים, ואנחנו כאן כדי ליידע אתכם ושלא תפספסו את המנה הייחודית הזו! שכבות בשר טחון עשיר ומתובל בשילוב שכבות של ירקות וכל ביס מהמנה הזו הוא חגיגה!

מתכון נוח להכנה גם בימי שגרה וכשאין זמן ותקבלו מנה שכל המשפחה תרעיף עליכם מחמאות בזכותה! ארוחה צבעונית, עשירהב ערכים תזונתיים, מפנקת במיוחד ואפילו מתאימה לשומרי המשקל!

ספר המתכונים של הטיכמזי

 

בשר טורקי טחון עם ירקות, פשטידת בשר טחון
צילום: haticemazi

למה באמת כדאי לכם: פשטידת בשר טחון

  • מתכון פשוט שכולם יכולים להכין בבית בקלות!
  • ארוחה מפנקת ושוברת שגרה שכל המשפחה תשמח לאכול!
  • מנה מרשימה וייחודית שתגרוף מחמאות בכל הזדמנות!
  • כל כך טעימה שמומלץ להכין אותה גם באירוח ולהרשים את האורחים!

שורה תחתונה: שכבות בשר טחון בנוסח טורקי עם ירקות, שהן שכבות של עונג גם במראה וגם בטעם!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hatice Mazi (@haticemazi)

בשר טורקי טחון עם ירקות, פשטידת בשר טחון

פשטידת בשר טחון עם ירקות

מתכון להכנת פשטידה בנוסח טורקי, בשר טחון עם ירקות. ארוחה עשירה ומפנקת.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: haticemazi

ציוד

מחבת
תבנית פיירקס

המצרכים

  • 2 קישואים
  • 2-3 תפוחי אדמה
  • 3 חצילים
  • ½ קילו בשר טחון
  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל (גדול)
  • 2 שיני שום
  • 1 כוס רסק עגבניות
  • 1 כף מחית עגבניות
  • 1 כוס מים
  • מלח (קורט)
  • צ'ילי פלפל (מעט)
  • 1 צרור פטרוזיליה

אופן ההכנה

  • קוצצים 2 קישואים, 2-3 תפוחי אדמה, 3 חצילים בצורה של טבעת.
  • מי שרוצה אפשר לטגן בשמן , אבל טעים יותר אם לא מטגנים ואז מבשלים מעט בתנור.
  • נשים את החצילים 20 דקות במים מלוחים, ולאחר מכן נשפוך את המים.
  • נשים נייר אפייה במגש האפייה שלנו ונשים את הירקות עליו.
  • בוזקים מלח ושופכים ומעט שמן ומבשלים את הירקות בתנור למשך חצי שעה. מבשלים באמצע התנור.

להכנת הבשר הטחון והרכבת הפשטידה:

  • נקצוץ את הבצל ונטגן במחבת עם שמן.
  • נוסיף את הבשר הטחון ונבשל עד שמשתנה לו הצבע.
  • נוסיף את משחת השום הקצוץ, נשים את רסק העגבניות, התבלינים והמיץ בחמש הדקות האחרונות.
  • נקצוץ ונוסיף את הפטרוזיליה בשלב זה.
  • לאחר מכן נוסיף את הירקות המוכנים ונוסיף אץ העגבניות והפלפל למעלה בסוף.
  • נכין תערובת של מים עם רסק עגבניות ונשפוך על הכל.
  • נכניס לתנור ונבשל על חום של 200 מעלות כ 35 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
בשר טורקי טחון עם ירקות, פשטידת בשר טחון
צילום: haticemazi

רק עוד דבר אחד אחרון!

אמצע שבוע ונגמרו הרעיונות לארוחה? פשטידה מטריפה זה תמיד התשובה:

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פשטידת בשר טחון מתכון מאת: haticemazi

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?