| | | |

פשטידת פטריות פרווה גבוהה 

מתכון קל לפשטידת פטריות פרווה. פשטידה טעימה, חלומית ומנצחת שקוצרת מחמאות בכל אירוע!
בהשראת: סיון מלול
ציון 4.22 על ידי 41 דירוגים
פשטידת פטריות פרווה גבוהה

פשטידת פטריות ובצל, שגורפת אין־סוף מחמאות! מתכון קל לפשטידה הכי טעימה שתאכלו!

אוהבי הפטריות שימו לב! אם אתם אוהבים פטריות כמוני ומשלבים אותן בכל מנה שרק אפשר, המתכון הזה הוא אחד הטעימים שיצא לי להכין ולאכול! פשטידת פטריות סופר קלה להכנה, גדושה בפטריות בדיוק כמו שאני אוהבת והיא כל כך טעימה שאני תמיד מסתובבת כמו טווס מרוצה בכל פעם שאני מכינה אותה!

המתכון עצמו הוא פרווה ואפשר להכין אותו בכל מועד. מדי פעם בפעם אני משדרגת את פשטידת הפטריות עם גבינות והיא יוצאת טעימה מאוד! לא משנה מתי ולא משנה איך – הפשטידה תמיד גורפת מחמאות!

ספר המתכונים של סיון מלול  

פשטידת פטריות פרווה גבוהה
צילום: סיון מלול

למה באמת כדאי לכם: פשטידת פטריות

    • כל כך טעימה שלא תפסיקו לחייך!
    • מתכון קל ופשוט שכל אחד יכול להכין!
    • מתכון לפשטידה פרווה שאפשר להגיש בכל זמן!
    • אפשר לשדרג עם כל תוספת שמתחשק והיא תצא נהדרת בכל פעם מחדש!

שורה תחתונה: רוצים להסתובב כמו טווס בבית מרוב מחמאות? תכינו את הפשטידה הזו ואל תשכחו להכין את הנוצות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פשטידת פטריות פרווה גבוהה

פשטידת פטריות פרווה גבוהה 

מתכון קל לפשטידת פטריות פרווה. פשטידה טעימה, חלומית ומנצחת שקוצרת מחמאות בכל אירוע!
ציון 4.22 על ידי 41 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיון מלול

המצרכים

  • 2 בצלים סגולים
  • 3 פחיות שימורים של פטריות שמפיניון (290 גרם)
  • 4 ביצים (L)
  • 4 כפות מיונז
  • 2 כפות לימון (טרי סחוט)
  • 1 שן שום (כתושה)
  • ¼ כוס שמן זית
  • 4 כפות קמח תפוח אדמה/קמח תופח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 כף גדושה של אבקת מרק בצל
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כף של כמון (שטוחה )
  • ½ 1 כפית פלפל גרוס
  • 1 כפית מלח
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • ¼ כוס פירורי לחם זהב

אופן ההכנה

  • ראשית נטגן את הבצלים הקצוצים עד להזהבה.
  • נסנן  את פחיות השימורים של פטריות שמפיניון.
  • נוסיף אותם ל-10 דקות טיגון על אש גבוהה תוך ערבוב.
  • בקערה לטרוף הכל ביחד את שאר החומרים.
  • נניח נייר אפייה על תבנית מלבנית בינונית.
  • נפזר בתחתית רבע כוס פירורי לחם זהב, ומעל את הבלילה עם הפטריות.
  • לאפות על חום 170 מעלות עד להשחמה ותפיחה קלה , ונבדוק עם קיסם יבש.

הערות וטיפים

*לפשטידת כרובית : אותה הפעולה רק שאת הבצל נטגן לבד ואת פרחי הכרובית נניח על תבנית בצורה מסודרת ומעל את כל התערובת (כרובית של סנפורסט מופשרת שקית אחת) 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פשטידת פטריות פרווה גבוהה
צילום: סיון מלול

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יש מאכלים שמכינים בכלום זמן ובכל זאת יוצאים כל כך טעימים,
שהמחמאות מגיעות בהמוניהן וגורמות לנו לחייך לאורך כל היום!

  • עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
    כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!

מקור: סיון מלול

Similar Posts

19 Comments

  1. 5 stars
    הכנתי את פשטידת הבצל והפיטריות כפי שמופיעה במתכון בארוחת ערב שמחת תורה לטובת הצמחונים שבמשפחה. התאימה בהיותה פרווה. כולם נהנו. התמוגגו מהטעם ומהנימוחות. כל הכבוד!

    1. היי ורדה,
      שמחים מאוד שנהנים מהפשטידה!
      ואת מוזמנת להראות לנו איך היא יצאה בקבוצה 🙂

  2. 4 stars
    הכנתי בתבניות אישיות. יצא טעים, מעט יבש, יכול להיות שאפיתי יותר מידי. פחות יפה מהתמונה שמצורפת למתכון. כמובן שלא שמתי את כל הכמון שיש במתכון כי אני לא אוהבת😁. שמתי מעט כמון ומעט פלפל שחור. אחר כך קראתי תגובות ושמחתי שעשיתי את זה.

  3. 1 star
    הכנתי אותה . מאכזבת ביותר. מלוחה ובעלת טעם עז של תבלינים ולא הכנסתי את כולם. לא מומלץ.

  4. הכנתי וטיפה התאכזבתי
    היא יותר מידי מלוחה ומתובלת (ואני עוד אחת שאוהבת תיבול)
    לדעתי צריך להוריד את כמות המלח והכמון !

    1. היי אורנה!
      כן, תמיד אפשר להמיר לפטריות טריות, בכל מתכון.
      בהצלחה ובתיאבון 🙂

    1. היי רחל, אפשר להקפיא רק עדיף לחמם אותה אז בתנור מאשר להפשיר שלא תצא רכה מדי. בהצלחה ובתיאבון! וכמובן שאת תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?