עוגיותפרווהקינוחים

סיגרים ממולאים שקדים

לפעמים מספיק להסתכל על מנה בשביל לדעת שהיא הולכת לשנות לכם את החיים. והסיגרים האלה? ביס אחד מהם, ותרגישו שהעולם שלכם נעצר. לא מאמינים? אז אתם בכלל חייבים לנסות!
סיגרים מתוקים ממולאים שקדים מטריפים. מסוג העוגיות המושלמות לחגים ואירועים מיוחדים. אז למה אתם מחכים?!

 

מתכון באדיבות: אופירה פחימה יחיא – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: סיגרים ממולאים שקדים

מצרכים

1 כוס שמן
1 כוס מים
1 כף חומץ
קמח כמה שנכנס
3 כוסות אבקת שקדים
1 כוס סוכר
גרידת לימון
בערך 2 ביצים טרופות
1 קג סוכר
3 כוסות מים
2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

סיגר שקדים :

  • ללוש  לבצק נוח :1 כוס שמן, 1 כוס מים, 1 כף חומץ , קמח כמה שנכנס
  • לתת לבצק מנוחה .

למלית :

  • 3 כוסות אבקת שקדים , 1 כוס סוכר, גרידת לימון , בערך 2 ביצים טרופות
  • לטחון אבקת שקדים וכוס סוכר יחד במעבד , להוסיף גרידת לימון ומעט תמצית שקדים , להוסיף ביצים טרופות עד לקבלת בצק נוח.
  • לחלק את הבצק ל 5 חלקים ולפתוח לבצק מרובע וכל חלק לרדד לריבוע דק , לשים מלית שקדים ולסגור עם דבק קמח .
  • לטגן לטבול בסירופ ניתן לקשט עם קוקוס.

לסירופ :

  • 1 קג סוכר, 3 כוסות מים, 2 כפות מיץ לימון
  • לבשל עד שיהיה מעט דביק
  • להוסיף חצי לימון סחוט טרי ולזרוק אותו עם הקליפה והחרצנים לסירופ
  •  לבשל עוד 10 דקות ומוכן

שאלות ותשובות

שאלה: לגבי הביצים , האם מוסיפים אותם לבצק?
תשובה:   הבצק בלי ביצים , את הביצים לשים במילוי בתוך השקדים הטחונים

שאלה: האם אין צורך להשתמש באבקת אפייה?
תשובה: אין צורך

שאלה: כמה קמח דרוש לשים לבצק?
תשובה:  כמה שנכנס עד שיתגבש בצק,  בערך 3.5 כוסות

שאלה: האם אפשר להקפיא?
תשובה: כן בטח

שאלה: אפשר לטגן ולהקפיא או רק למלות ולהקפיא
תשובה: חייב לטגן לטבול בסירופ וישר להקפיא  

 

עוד מתכונים מבוקשים:

סיגרים ממולאים שקדים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close