| |
מוס פיסטוק אוורירי במיוחד ב-2 טעמים מעלפים , פינוק קטן ומתוק, ועם שילוב צבעים מרהיב כזה האורחים שלכם יצאו המומים! מתכון מוס פיסטוק ממכר, מוס פיסטוק טעים, זריז וקל להכנה. נשמע טוב? כי זה בהחלט מצוין

 
מתכון באדיבות: אילנה אפינגר ואפרת ליבפרויד – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מוס פיסטוק בשני צבעים

מצרכים 

100 ג שמנת מתוקה
100 ג חלב( חלב סויה פרווה )
150 ג שוקולד לבן קצוץ
40 ג מחית פיסטוק
325 ג שמנת מוקצפת למרקם רך


אופן הכנה 

  • מרתיחים שמנת וחלב, מניחים בכלי צר וגבוה את השוקולד והמחית, יוצקים את התערובת החמה מעל וטוחנים
  • מקציפים את השמנת (325ג) לקצפת רכה ומקפלים לתערובת השוקולד .
  • במוס הורוד שמים 60 גרם מלית תות

שאלות ותשובות

שאלה: ללא גלטין כדי לחזיק את הכדורים?
תשובה: ללא גלטין , לא צריך

שאלה: מקפיאים בין לבין? גם בסוכרייה?
תשובה: לא מקפיאים,  המרובעים שמים חצי שעה במקרר

שאלה:  כמה כוסות יוצאות מכמות כזאת?
תשובה: בערך 20 כוסות , אבל הכוסות האלה גדולים , אפשר לעשות קטנים יותר 

שאלה: מאיפה הכדורים בצורה סוכריות?
תשובה: כל חנות חד פעמי

 
עוד מתכונים מבוקשים:

 
מוס פיסטוק בשני צבעים
 
 מוס פיסטוק בשני צבעים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

10 Comments

  1. ובנוסף- משהו במתכון לא ברור….
    אין מחית פרי במרכיבים ולא ברור איך נוצרו שני צבעים? האם צריך לשים פיסטוק בנפרד ושוקולד בנפרד?????
    לא יודעת, לא מצליחה להבין את המתכון.
    אשמח ממש להסבר מפורט יותר
    תודה רבה וחג שמח

  2. שלום וברכה
    אני רוצה להכין את הקינוח פרווה. האם המרה של השמנת המתוקה לצמחית תתן תוצאה דומה? אני חוששת שהקינוח יצא מתוק מידי.

    1. היי ליאורה!
      את יכולה להמיר לשמנת צמחית בלי שום בעיה. התוצאה תהיה דומה מבחינת המרקם וטעימה מאוד.
      בהצלחה 🙂

  3. עשיתי כמה מהמתכונים יצא מטורף
    יש לי שאלה איך עושים את המתכון מוס פיסטוק ורוד לבן שיהיה בדיוק חצי חצי באלכסון .
    תודה רבה

    1. היי יעל,
      תודה רבה על הפרגון לגבי המתכונים באתר שלנו, משמח לדעת שאת נהנית מהם 🙂
      לגבי שאלתך:
      יוצקים את המוס הלבן לכוסות ההגשה, מניחים אותן באלכסון בתוך תבנית מאפינס ומכניסים למקרר להתייצבות למשך שעתיים (או שעה במקפיא).
      לאחר שהמוס הלבן התייצב, יוצקים לתוך הכוסות את המוס הורוד מעל ומכניסים למקרר ל-4 שעות (או שעתיים במקפיא).
      בהצלחה 🙂

  4. שלום , המתכון לא ככ מובן לי …
    עושים פעמיים את התהליך ?
    פעם עם מחית פיסטוק ופעם עם תות ?
    ואם לא פעמיים ? איך יוצרים את המוס הורוד ?

    1. היי הילה,
      מרתיחים שמנת וחלב בסיר קטן צר וגבוה, מוסיפים את השוקולד וממיסים אותו לגמרי. מעבירים לקערה.
      מקציפים את השמנת ומקפלים אותה לתוך תערובת השוקולד הלבן בעדינות.
      מחלקים את הקערה לשתי קערות קטנות, באחת שמים 60 גרם מלית תות ובשניה 40 גרם מחית פיסטוק.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *