| | | |

חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים

מתכון הכי מהיר והכי קליל ל ממתק ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד חלומי.
בהשראת: תהילה שלומוביץ'
ציון 4.79 על ידי 14 דירוגים
חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים

היכונו להתמכר! חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייה, נראה כמו ישר יצא מסרט!

מתכון הכי מהיר והכי קליל ל ממתק ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד חלומי,

הכי מתאים להכין לילדים כשמזמינים חברים לבית, מרוב שממכר יתחילו לבקר כל יום!

 

ספר המתכונים של תהילה שלומוביץ

 

חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים
צילום: תהילה שלומוביץ

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים

חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים

מתכון הכי מהיר והכי קליל ל ממתק ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד חלומי.
ציון 4.79 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: תהילה שלומוביץ'

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית 30X20

המצרכים

  • 1 חבילה ביסקוויטים (200 גרם )
  • 6 כפות דבש
  • 8 כפות חמאת בוטנים
  • ½ כוס שמן
  • ½1 חפיסות שוקולד מריר (150 גרם)
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה

  • טוחנים במעבד מזון 200 גרם ביסקויטים ומערבבים עם 6 כפות דבש, 4 כפות חמאת בוטנים וחצי כוס שמן.
  • שוטחים בתבנית בינונית.
  • במיקרוגל ממיסים 150 גרם שוקולד מריר ו 1/4 כוס שמן עם 4 כפות חמאת בוטנים.
  • שופכים מעל הביסקוויטים.
  • מקפיאים לשעה וחותכים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חטיפי שוקולד

איך עושים את הקישוט מלמעלה כמו בתמונה?
עושים פסים לרוחב של חמאת בוטנים ומסמנים פסים לאורך עם קיסם.
אפשר גם עם פצפוצי אורז מלא? ואז זה בריא יותר?
בטח שאפשר! אבל אז זה מתכון אחר.
אפשר עם ממרח לוטוס גם להוסיף?
בטח שאפשר.
אחרי ההקפאה האם אפשר להכניס הכול למקרר?
אפשר במקרר ואפשר במקפיא , תלוי מה מעדיפים.

הבמה כולה שלכם:
חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים
צילום: אילנה אפינגר
חטיפי שוקולד וחמאת בוטנים
צילום: אילנה אפינגר

"חטיפי שוקולד חמאת בוטנים – מתכון מוצלח של תהילה שלומוביץ'!"
אילנה אפינגר

 


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

הילדים בבית ומשועממים? זללו את הכל ועדיין מבקשים משהו טעים? אל דאגה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

16 Comments

    1. היי שמחה!
      נשמע שכנראה השוקולד היה חם מדי ולכן הוא התערבב עם השכבה התחתונה ובכך גם גרם לה להתפורר.
      המלצה שלנו: לחמם במיקרוגל ולתת לזה קצת להתקרר לפני שיוצקים.
      בהצלחה בפעם הבאה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?