עוגותעוגות שוקולד

עוגת שוקולד צ’יפס מושחתת

גם לכם בא לתת ביס למסך? עוגת שוקולד צ’יפס קריספית שתעשה לכם חשק לקום למטבח ולהכין מיד, מבטיחים שלא תפסיקו ליישר, במיוחד כשהיא חמה. מושלמת ליד כוס הקפה, רק לטבול ולהתפנק!
מתכון באדיבות: סיון מלול – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת שוקולד צ’יפס מושחתת

מצרכים 

ביצה 1 L
3/4 כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר לבן
150 גרם חמאה מומסת
כפית גרידת קליפת תפוז או לימון
כפית תמצית וניל
250 גרם שוקולד צ’יפס
2 כוסות קמח
חצי קפית מלח
חצי שקית אבקת אפייה


אופן הכנה 

  • נקציף ביצה אחת גודל L , עם 3/4 כוס סוכר חום , וחצי כוס סוכר לבן.
  • נוסיף לקערה 150 גרם חמאה מומסת , כפית גרידת לימון או תפוז, כפית תמצית וניל ונערבב לאיחוד
  • כעת נוסיף 250 גרם שוקולד צ’יפס 
  • נתחיל לקפל לכל התערובת בקערה 2 כוסות קמח, חצי כפית מלח וחצי שקית אבקת אפייה לאיחוד.
  • נעביר לתבנית גודל 24 מלבנית
  • נאפה להשחמה, לא להזהבה, השחמה! בערך 45 דקות בשלב התחתון של התנור.
  • מצננים שיתקרר , נכון שהיא קצת קשה? זה ברור כי העוגה צריכה לצאת קריספית.

שאלות ותשובות

שאלה: רק ביצה אחת מספיק?
תשובה: כן

שאלה: אם אין סוכר חום אפשר להחליף במשהו אחר?
תשובה: לא , חייב אותו

שאלה: כמה מעלות לאפות את העוגה?
תשובה: 180

שאלה: לפרווה אפשר להחליף במחמאה או שמן?
תשובה: 2/3 שמן

שאלה: תבנית 24 מרובעת זה הבינונית?
תשובה: כן

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker