עוגת אוראו קלה להכנה
עוגה מגרה סופר מזמינה שבקלות מתמכרים לה . שתמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!
עוגת אוראו מחפשים עוגה קלה להכנה שנראית כמו מיליון דולר? הגעתם למקום הנכון!
עוגת אוראו הכי הורסת והכי מושחתת שיש, עוגה מגרה סופר מזמינה שבקלות מתמכרים לה .
תמצאו את עצמכם מזמינים חברים ומכינים כל שבת!
ציוד
תבנית 24
כוס מידה אוניברסלית
מיקסר
המצרכים
- 1 חבילה פתי בר (200 גרם - טחונים)
- 20 עוגיות אוראו (טחונים)
- ½ חמאה מומסת (50 גרם )
- ½ חפיסה שוקולד מריר (50 גרם )
- ¼1 כוסות שמנת מתוקה
- 2 מיכלי שמנת מתוקה (400 מ"ל)
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם )
- ½ כוס סוכר
- 1 חפיסה שוקולד חלב (100 גרם )
- 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )
אופן ההכנה
- להרתיח את החמאה וחצי כוס שמנת.
- להוציא מהגז ולהוסיף את ה-50 גרם שוקולד מריר.
- לערבב עד שהשוקולד נמס לשפוך על 8 עוגיות אוראו טחונים ולערבב.
- בתבנית 24 עם נייר אפייה להדק את העוגיות לתחתית ולהכניס למקפיא חצי שעה.
- להקציף 2 שמנת מתוקה עם חצי חבילה של פודינג.
- בקערה שניה להקציף 500 גרם גבינה לבנה חצי כוס סוכר ואת יתר הפודינג, ולערבב ביחד את הקערות.
- לשבור בפנים עוד 12 עוגיות אוראו לערבב בעדינות ולשפוך בתבנית.
- לשים במקפיא כמה שעות טובות.
- להרתיח 3/4 כוס שמנת מתוקה, 100 גרם שוקולד חלב, 100 גרם שוקולד מריר.
- לערבב היטב עד להמסה חלקה.
- לשפוך מעל העוגה ולקשט בעוגיות אוראו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת אוראו
איזה פודינג השתמשת? ווניל. |
את השמנת והחמאה מרתיחים יחד ואז מוסיפים את השוקולד? לאחר מכן את התערובת שופכים על העוגיות והפתי בר הטחונים? כן , שמים את השמנת והחמאה במיקרו עד שזה מתחיל להיות עם בועות, מוציאים ושוברים בפנים שוקולד, מערבבים היטב עד שאין גושים |
לא שמים שוקולד לבן בקרם? לא. |
מקציפה גבינה לבנה? או מקפלת? מקציפה. |
את מקציפה גבינה על מהירות גבוהה כמו שמקציפים שמנת מתוקה? שמנת מתוקה לא מקציפים מהירות גבוהה ואת הגבינה מקציפה על הכי הכי נמוך רק בכדי שהסוכר ייבלע טוב. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- עוגת שוקולד פרווה חובה כל שבת
- פשטידת תפוחי אדמה מנצחת
- עוגת זברה בחושה מרשימה (סרטון הכנה)
- קציצות בשר טחון של אמא
בא לכם עוד? עשרות מתכונים לשבת מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: עוגת אוראו מתכון מאת: רויטל בן חמו
איפה מומלץ לשמור את העוגה לאחר סיום ההכנה במקפיא או במקרר בשביל שהיא לא נמס?
היי אודליה,
אפשר במקרר אם מתכוונים לחסל אותה מהר 🙂 אם לא, אז עדיף לשמור במקפיא כדי שהיא לא תתקלקל.
בהצלחה!
הכוונה לאינסטנט פודינג?
אכן כן, בהצלחה ובתיאבון!