לחוח אסלי מעלף, קל פשוט וטעים!

 
מתכון באדיבות: יעל אליאב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: לחוח אסלי מעלף

מצרכים 

בקערה –
1 ק"ג קמח
1.5 כפות מלח
3 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
בין 7 ל 8 כוסות מים פושרים (השתמשתי בחד פעמי חם)


אופן הכנה 

לערבב ביד את הכל, ואח"כ במיקסר שכל הגושים יעלמו
הבלילה צריכה להיות דיי דלילה
לכסות ולתת לנוח 20 דקות
לאחר שהבצק נח, להוסיף שקית אבקת אפיה ולערבב שוב
הטיגון – במחבת טפלון איכותי
לרסס מעט שמן, לשפוך במצקת למחבת להמתין שיווצרו חורים, לכסות במכסה דקה ולהוציא
לאחר כל טיגון לקרר את המחבת במים קרים (בין לחוח ללחוח להפוך את המחבת ולפתוח ברז על התחתית כדי לקרר את המחבת, להניח ישר על הגז – אין צורך בניגוב)


 
עוד מתכונים מבוקשים:

לחוח מעלף

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

5 Comments

    1. היי בלומה,
      כנראה שיש צורך לתת לה לתפוח עוד קצת. אפשר גם להתפיח שעה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *