|
עוגת גבינה אפויה קלאסית, אוורירית, גבוהה וחגיגית במיוחד. כי אין חגיגה בלי עוגת גבינה! מתכון מסודר ומפורט לעוגת גבינה אפויה שמתאימה לכל ימות השנה, כל אחד יכול להכין!  

מתכון באדיבות: הלי הופמן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה אפויה נדירה

מצרכים 

תבנית בקוטר 26/28
לבסיס:
330 גרם ביסקוויט פתיבר טחון

100 גרם חמאה מומסת
מילוי : 700 גרם גבינת שמנת נפוליאון 25%
300 גרם גבינה לבנה 5%
1 כוס סוכר
5 ביצים
2 כפות מיץ לימון סחוט
וגרידת לימון ( לפי הטעם)
ציפוי:
600 גרם גבינת שמנת חמוצה
1/4 כוס סוכר
גרידת לימון לפי הטעם
לעיטור:
100 גרם פתי בר לוטוס טחון דק

30 גרם חמאה מומסת


אופן הכנה 

הבסיס: מערבבים הכל ולאחר שמשנים את התבנית יש לשטח את הבסיס על התבנית ולהכניס למקפיא לשעה
המילוי: לערבב במיקסר את כל הבלילה לפי סדר המוצרים הרשומים עד אשר התערובת אחידה ,לחמם תנור ל-170 מעלות , להכניס תבנית עם מים רותחים לתחתית התנור , לשפוך את המילוי על התבנית עם הבסיס ולהכניס לתנור לשעה לפחות עד שרואים שהשוליים אפויים
ציפוי: לאחר שעה שהעוגה בתנור יש להוציא למרוח את הציפוי ולשטח עם פלטה ולהכניס לתנור לעוד 15 דקות
להוציא את העוגה , לקרר אותה , להכניס למקרר ל24 שעות לפחות
לעיטור: 100 גרם פתי בר לוטוס טחון דק עם 30 גרם חמאה מומסת לערבב ולשפוך מלמעלה/ לחילופין ניתן כל עיטור שבא לכם

שאלות ותשובות

שאלה: צריך להקציף את הביצים?
תשובה: צריך להקציף את כל מרכיבי המילוי לפי הסדר הרשום עד אשר הכל הופך לאחיד.

שאלה: לא מפרידים ביצים?
תשובה: לא, הביצים מוקפצות שלמות.

שאלה: אפשר להכין את העוגה בתבנית 26?
תשובה: כן בטח, היא תצא יותר גבוה פשוט.

שאלה: לא צריך להוסיף קמח או קורנפלור?
תשובה: לא צריך, ובגלל זה המתכון מתאים לאלה שצורכים ללא גלוטן.

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה אפויה נדירה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements