| |

עוגיות ריבה נוסטלגיות מושלמות

מתכון קל ונוסטלגי לעוגיות ריבה סנדוויץ' שכל המשפחה תאהב.
בהשראת: אירית אור טרבס
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
עוגיות ריבה נוסטלגיות

עוגיות ריבה נוסטלגיות, עם טעם של פעם שרק מעלה חיוך! מתכון קל לעוגיות הכי ותיקות בשוק!

מי מאיתנו לא זוכר את עוגיות הסנדוויץ' עם ריבה?! זו אחת העוגיות הכי מבוקשות והכי נוסטלגיות שיש, ולמען האמת, הן גם בין הקלות שיש להכנה! אז אם מתחשק לכם רגע נוסטלגי יש לנו בדיוק המתכון בשבילכם!

מתכון שמכינים בקלות רבה ותקבלו עוגיות שיעיפו אתכם כמה שנים טובות אחורה בזמן, יעלו לכם חיוך של ילדים על הפנים ויחממו לכם את הלב! עוגיות במרקם משגע ועם טעם של פעם שיש רק להן!

ספר המתכונים של אירית טרבס עובדיה‎ 

עוגיות ריבה נוסטלגיות
צילום: אירית טרבס עובדיה

למה באמת כדאי לכם:

  • עוגיות ריבה בצורת סנדוויץ' בדיוק כמו העוגיות של פעם!
  • עוגיות משגעות שמעלות זיכרונות ילדות ומחממות את הלב!
  • עוגיות מושלמות להגשה בכל הזדמנות ואפשר להכין גם פרווה!
  • מתכון פשוט ביותר, שכולם יכולים להכין בבית ותמיד יוצאות טעימות!

 

שורה תחתונה: עוגיות ריבה הן עוגיות עם טעם של פעם, שאין לו תחרות, ולכן ברור שמכינים אותן!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות ריבה נוסטלגיות

עוגיות ריבה נוסטלגיות מושלמות

מתכון קל ונוסטלגי לעוגיות ריבה סנדוויץ' שכל המשפחה תאהב.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: אירית אור טרבס

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • קמח (450 גרם )
  • ½1 מרגרינה (300 גרם )
  • אבקת סוכר (100 גרם )
  • 3 חלמונים
  • גרידת תפוז / לימון (מעט )

למילוי:

  • ריבה (מושקעת בטעם לבחירתכם)

אופן ההכנה

  • מערבבים במיקסר את הקמח ואבקת הסוכר.
  • מוסיפים את המרגרינה עד שהתערובת מתחילה להיראות כמו פירורי קוסקוס.
  • מוסיפים את החלמונים לעיבוד קצר.
  • מכניסים קירור בניילון נצמד למשך לא פחות משעה אחת.
  • יוצרים צורות כרצונכם ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-150 מעלות למשך 20 דקות בערך
  • ממלאים בריבה שבחרתם וסוגרים את העוגיות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות ריבה

משתמשים במרגרינה רכה או אפשר קרה ישר מהמקרר?
קרה, אין צורך לרכך.
נראה מעולה! אפשר לעשות את זה גם עם חמאה באותה הכמות או שרק מרגרינה?
אפשר עם חמאה.
איזו ריבה השתמשת?
ריבה ביתית.
את הריבה את מוסיפה אחרי האפייה, נכון?
כן.
יש מצב שהבצק יוצא יבש? קצת לא קל לעבוד אתו.
ממש לא. הבצק אחרי קירור לא קשה וצריך רק קצת לעבד אותו.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות ריבה נוסטלגיות
צילום: הילה דיין

"מצויינות. מחסלים ישר!"
הילה דיין

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: אירית אור טרבס

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?