| | |

קציצות טונה פיקנטיות

אימא'לה כמה זה טעים! - אתם חייבים לנסות, לפחות פעם אחת... מבטיחה שתתאהבו!
בהשראת: לינדה לגנואר
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
קציצות דגים מרוקאיות חריפות

קציצות דגים מרוקאיות פיקנטיות  – אמאלה כמה זה טעים!

אתם חייבים לנסות, לפחות פעם אחת… מבטיחה שתתאהבו!


שאלות נפוצות: קציצות דגים מרוקאיות

נראה מהמם. שטלה הגיוני 2 ביצים ורק 3 כפות פירורי לחם?? זה נדבק לעיסה ולא מתפורר?
שמתי בהתחלה 2 כפות גדושות פירורי לחם וזה היה רך מידיי, הוספתי עוד אחת וזה אפשר לי להגיע למרקם קצת יותר טוב כדי להכין קציצות, תשימי פירורים עד שאת מרגישה שאפשר להכין קציצות, המרקם עדיין רך אבל אחרי טיגון קצר הקציצות בסדר, אם שמים יותר מידיי פירורים הקציצה שתתקבל לא תהיה רכה ונימוחה אלא יותר קשה.
מה אפשר במקום פירורי לחם למי שלא אוכל גלוטן אולי קמח חומוס אפשרי?
אין לי תשובה אני באמת לא יודעת, לא מכירה קמח חומוס, התפקיד של פירורי לחם זה כדי לאחד את העיסה כדי שאפשר יהיה להכין קציצות, אולי כאחת שלא אוכלת גלוטן תמצאי פתרון לזה, משהו שמרגיש כמו פירורי לחם שיעזור לך לאחד את העיסה.
כלומר אם זה קופסא רגילה אז זו קופסא אחת?
זה שתי קופסאות שכל אחת 140 גרם לפני סינון השמן, אחרי סינון זה 98 גרם, מקופסא אחת יצאו לך סך הכל איזה 6-7 קציצות, לא שווה.

 


הבמה כולה שלכם:

קציצות דגים מרוקאיות חריפות
צילום: איה אליאס מנצור

"הי לינדה גם אני הכנתי ויצא פצצצצה תודה!!! הכנתי קציצות טונה אפויות ללא הרוטב,
הוספתי לבלילת הקציצות גם פלפל ירוק חריף קצוץ ושום כתוש
תודה! יצא אש!"
איה אליאס מנצור

קציצות דגים מרוקאיות חריפות
צילום: שלי שחר הופטמן

"גם אני הכנתי יצא אש!"
שלי שחר הופטמן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

קציצות דגים מרוקאיות

מקור: Linda Amgar Langenauer

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?