אצבעות שוקולד וקוקוס – קינוח מושלם לשבת!

מתכון באדיבות: שרה לייבוביץ' – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: אצבעות שוקלד וקוקוס

שכבה ראשונה

כוס חד פעמית קרה
(מיועד ל2 תבניות אינגליש קייק )
( לא להקציף את הריץ לערבב עם כף !)
שכבה ראשונה:
לרסק שרוול 200 גרם של פתי בר בטעם שוקלד
לשפוך לקערה
חצי כוס ריץ'
2/3 חבילת שוקלד מריר
להמיס ביחד לערבב היטב הכל .
לשפוך ל2 תבניות אינגליש קייק

שכבה שנית ושלישית

שכבה שנייה:
כוס קוקוס
וחצי כוס שמנת ריץ
לערבב היטב!
לשפוך מעל השכבה הראשונה
מכניסים למקפיא לחצי שעה
בינתיים מכינים שכבה שלישית:
ממיסים במיקרוגל
200 גרם שוקלד מריר
עם כוס ריץ
לערבב לתערובת אחידה
לשפוך מעל השכבה השנייה
לאחר שהייתה במקפיא חצי שעה
ולהכניס למקפיא לפחות 3 שעות.
לחלץ לחתוך בסכין חדה ל אצבעות כ 3 סמ
לשמור בקופסא להכין קפה ולהתענג!

שאלות ותשובות

שאלה: נראה מצויין וטעים! יש לך אולי רעיון מה לשים במקום קוקוס למי שלא אוהב?
תשובה: אולי רק שמנת תכפילי כמיות ואת יכולה להוסיף טיפה נס קפה אבל לא ניסיתי

שאלה: וואו..נראה טוב…החצי כוס שמנת צריך להקציף?
תשובה: לשפוך כוס קוקוס, ומעליה את הריץ' ולערבב! לא להקציף

שאלה: וככה זה מתקשה שמנת וקוקוס בלי סוכר , איך מתקשה?
תשובה: בטח, במקפיא הכל מתקשה מניסיון שלי של קינוחי מקפיא.

 

עוד מתכונים מבוקשים:


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

6 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *