מתכון: קרפ צרפתי במילוי מפנק
הכנת הבלילה
כוס חד פעמית לשתייה קרה
שלוש ביצים
שתי כפות שמן
כפית תמצית וניל
2.5 כוסות מים/חלב
קורט מלח
כף סוכר
שתי כוסות קמח
מקציפה ביצים ומוסיפה את שאר החומרים.
ליצוק למחבת כמה דקות כל צד עד שמקבל גוון יפה.
להכנת המילוי:
להקציף 1 שמנת מתוקה עם חצי קופסת פודינג וניל
לערבב עם 500 גרם גבינה לבנה ושתי כפות אבקת סוכר.
זה נשמר היטב במקרר.
שאלות ותשובות
שאלה: כמה זמן אפשר לשמור במקרר?
תשובה: 3 ימים, אבל אצלי זה מתחסל ואפילו לא מספיק להגיע למקרר!
שאלה: טיגנת במחבת רגיל?
תשובה: לא. יש לי מחבת שלא נדבק.
שאלה: צריך להקציף את הביצים?
תשובה: אני מעדיפה אבל לא חייב.
שאלה: נראה מדהים. זה בלינצ'ס לא?
תשובה: כן.
שאלה: מה שמת למעלה?
תשובה: שוקולד חלב או שוקולד לבן ומעל את שמה מה שבא לך.
שאלה: הכמות שבתמונה זו הכמות שיוצאת מהמתכון?
תשובה: בדיוק.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: רוזלך נוטלה – כמו של לנדוור
- מתכון: חצ'פורי – מאפה גבינות משגע
- מתכון: בצק שמרים טעים רך עם מילויים שונים
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
זה בלינצ'ס או קרפ צרפתי?
עד כמה שידוע לי ,זה לא אותו הדבר
היי עירית,
המתכון הוא של קרפ, אבל האופן שבו מגלגלים אותו נראה כמו בלינצ'ס.
מקווים שענינו על שאלתך 🙂