מתכוני שוקולדקינוחים

סופלה שוקולד קלאסי

סופלה שוקולד קלאסי – הקינוח האולטימטיבי למזג אוויר הזה. מתכון מנצח לסופלה שוקולד חם עשיר ומפנק, שכל אחד יכול להכין! סופלה מגרה כמו שמזמינים במסעדה שחובה לנסות.

 

 

מתכון באדיבות: אלינה אפינגר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: סופלה שוקולד קלאסי

מצרכים ואופן הכנה

  • נקציף ארבע ביצים שלמות ונוסיף כוס סוכר עד שנקבל קצף תפוח ובהיר.
  • במיקרוגל נחמם 200 גרם שוקולד מריר עם חצי כוס שמן.
  • נמתין שהשוקולד יתקרר מעט ונערבב עם הביצים.
  • נוסיף שני שליש כוס קמח.
  • נמזוג למנג’טים ולהוסיף קוביית שוקולד מריר באמצע.
  • נכניס לתנור 180° בערך עשר דקות. צריך שהמסביב יהיה אפוי והבפנים נוזלי.
  • מומלץ לחמם על פלטה עד שהשוקולד במרכז נמס.

שאלות ותשובות

שאלה: כמה מנות יוצאות מכמות כזו?
תשובה: 12.

שאלה: יש אפשרות להכין את הבלילה ולשים בכוסיות ואז לשים במקרר לכמה שעות בלי אפייה? כדי שאני אוכל לאפות סמוך לסעודה.
תשובה: כן, למרות שאני אופה אותם 8 ד ואחר כך מוציאה מהמקפיא 10 ד לפני שאוכלים ושמה על הפלטה. זה הכי מוצלח.

שאלה: את משתמשת בכוס חד פעמי לשתייה קרה?
תשובה: כן. 

שאלה: אפשר להקפיא?
תשובה: ברור! מומלץ אחר כך מחממת על פלטה.

שאלה: לקרר קודם או להקפיא כשעדיין חם?
תשובה: אפשר כשחם.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • עדי גליקמן: “אני מכינה כל שבת ולאחרונה גם אחותי, תודה רבה! “

 

עוד מתכונים מבוקשים:

סופלה


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker