עוגות

עוגת פרג פשוטה ומנצחת

עוגת פרג פשוטה וטעימה – לאוהבי הפרג, מתכון לעוגת רכה רכה, והפרג השלם פשוט מתפוצץ בפה. מתכון לעוגת פשוטה שבקרוב תתחילו להכין על קבוע, כי איך אומרים: הפשטות פשוט מנצחת. בואו נתחיל!

,

מתכון באדיבות: חופית אלמקייס ותיקי שילו – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת פרג פשוטה וטעימה

מצרכים 

(כוס מידה חד פעמי חם)
לתבנית 26 או 2 תבניות אינגלישקייק

1 כוס פרג שלם (אפשר גם טחון)
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס סוכר (אני שמה פחות)
1 שמנת חמוצה 
3/4 כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים
נערבב את החומרים לפי הסדר.

הערה: לפרווה אפשר להחליף את השמנת החמוצה לכוס מיץ תפוזים טבעי או כוס שמנת מתוקה פרווה, עדיף שמנת מתוקה.

שלב הכנה שני

נקציף חמש ביצים שלמות עד לקבלת קצף יציב.
נוסיף את הבלילה בתנועת קיפול.
(נקציף בין חמש דקות לשמונה דקות, תלוי במיקסר)

נשפוך את הבלילה לתבנית משומנת…
נאפה בערך 30 -40 דקות על חום 170 מעלות.

לא לשכוח, מי שרוצה פרווה תחליף את השמנת החמוצה לכוס מיץ תפוזים או כוס שמנת מתוקה פרווה.

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר תמונה של התבנית בבקשה?
תשובה: משהו בסגנון הזה, תמונה כאן.

שאלה: יש תחליף לקוקוס?
תשובה: אפשר שקדים או אגוזים טחונים יחסית דק.

שאלה: מה הכוונה פרג שלם? לא טחון?
תשובה: כן, לא טחון.

שאלה: מה הפטנט לאפות בתבנית קוגלהוף ולהוציאה ככה מושלמת?
תשובה: ספריי עם קמח תוצרת חוץ.

שאלה: על איזה ספריי מדובר? אפשר תמונה.
תשובה: בבקשה תמונה כאן.

 

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת פרג פשוטה וטעימה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker