עוגותעוגיותפרווה

בצק פריך עם ריבה

בצק פריך עם ריבה – חיתוכיות ריבה פרווה משגעות עם פירורים שמכינים בקלי קלות. בצק פריך מושלם עם ריבה, חצי שעה יש לכם אחלה עוגיות טעימות ומרשימות ביותר.מומלץ בחום!
מתכון באדיבות:  אילנית דרמון – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: בצק פריך עם ריבה

מצרכים ואופן הכנה 

שיתי כוסות קמח מנופה
חצי כוס סוכר
1 א. אפיה
1 סוכר וניל
1 ביצה
200 גרם מרגרינה לאפיה (אני משתמשת במזולה).
כוס ריבה (איזו שאוהבים).

  • נלוש טוב טוב לבצק אחיד.
  • נחלק ל3 חלקים, 2 נרדד בתבנית, וחלק אחד נשים במקפיא לרבע שעה.
  • נמרח ריבה על הבצק שרידדנו בתבנית, ומעל נגרד בחלק הגס של המגרדת, את שארית הבצק.
  • נאפה בחום 160 עד הזהבה (חשוב מאד לא לאפות יותר מדי).
  • נחתוך לריבועים, ונקרר היטב.
  • רק כשממש מתקרר, להוציא (אחרת מתפרק).

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר מחמאה במקום מרגרינה?
תשובה: כמובן. 

שאלה: איזה גודל של תבנית? תבנית של התנור?
תשובה: אפשר כל תבנית מלבנית. אם רוצים שהתחתית תהיה דקה, אז תבנית גדולה.

שאלה: הבצק יוצא לי דביק, ככה זה צריך להיות?
תשובה: כן, בצק רך מאוד.

שאלה: יוצאות 2 עוגות? מה גודלן?
תשובה: המתכון לעוגה אחת.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

תגובה אחת

  1. היי רויטל, סליחה על הטעות הנפלה ותודה על הסבלנות, תוקן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker