ללא גלוטןמתכונים קליםעוגותעוגות קלות להכנה

עוגת קרמבו נהדרת

עוגת קרמבו נהדרת – מתכון לעוגת קרמבו פשוטה וקלה, עוגה עשירה וטעימה שמכינים בצ’יק צ’ק – עוגה מושלמת לשבת שנראית כמו השקעה גדולה אבל מוכנה בכלום זמן .מתכון מומלץ בחום שחובה לנסות!
 
 
מתכון באדיבות: ליאת נמימי  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת קרמבו נהדרת

שלב ראשון להכנה

להכנת הבסיס:
4 ביצים
50 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות חלב

  • נקציף חלבונים, נמיס את השוקולד, החמאה ואת החלב במיקרוגל.
  • נוסיף לתערובת השוקולד את החלמונים
  • נקפל לתוך החלבונים המוקצפים את תערובת השוקולד והחלמונים
  • נאפה את הבלילה כרבע שעה עד עשרים דקות על חום של 180 מעלות.
  • נוציא ונצנן.

שלב שני להכנה

  • בינתיים נקציף שמנת מתוקה עם 1/2 כוס חלב, אינסטנט פודינב בטעם וניל ושתי כפות אבקת סוכר.
  • *נא וודאו כי האינסטנט הינו ללא גלוטן*
  • נמרח את הקרם על הבסיס ונכניס למקפיא.
  • בינתיים נכין את קרם השוקולד:
    להמיס יחדיו 2 שוקולד מריר ושמנת מתוקה אחת.

שאלות ותשובות

שאלה: ללא קמח?!
תשובה: ללא. זו עוגה ללא גלוטן.

שאלה: לכמה זמן להכניס למקפיא?
תשובה: עשרים דקות.

שאלה: כמה שמנת מתוקה להקציף?
תשובה: אחת, בתוספת חלב, אינסטנט ואבקת סוכר.

שאלה: הבלילה בתנור עולה?
תשובה: לא ממש…מינורי וחוזר לגובה המקורי.

שאלה: באיזה תבנית הכנת?
תשובה: תבנית מלבנית סטנדרטית.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת קרמבו

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 3

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker