| |

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

היום נראה לכם איך מכינים עוגת גבינה מהממת, הדרך המושלמת לפתוח את היום!
בהשראת: מרים יצחק
ציון 4.37 על ידי 60 דירוגים
עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

עוגת גבינה אפויה קלה ומנצחת שלא נופלת בהבטחה!

מתכון קלי קלות ללא הפרדת ביצים או או תבנית מים,

הדרך המושלמת לפתוח את היום, לא רק בשבועות, נסו עכשיו!

ספר המתכונים של מרים יצחק 

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים
צילום: מרים יצחק

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

היום נראה לכם איך מכינים עוגת גבינה מהממת, הדרך המושלמת לפתוח את היום!
ציון 4.37 על ידי 60 דירוגים
לדרג
באדיבות: מרים יצחק

ציוד

כוס מידה: כוס חד פעמית פלסטיק לשתייה קרה
תבנית: גודל 26 או כל תבנית בינונית אחרת

המצרכים

  • 6 ביצים
  • ½ 1 כוסות סוכר
  • 1 קילו גבינה לבנה 9%
  • ½ כוס קורנפלור
  • ½ כוס קמח
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג (80 גרם)
  • גרידת לימון (מלימון אחד)

אופן ההכנה

  • להקציף את הביצים עם הסוכר.
  • להוסיף את הגבינה.
  • לערבב לתערובת אחידה.
  • להוסיף את הקורנפלור קמח פודינג וגרידת לימון.
  • מוזגים את התערובת לתבנית משומנת.
  • לאפות בתנור ל - 150 מעלות למשך שעה ורבע.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה

לכמה זמן להקציף?
להקציף עד שהתערובת טיפה תפוחה והסוכר נבלע לא יותר מדי.
בלי אבקת אפיה? או להשתמש עם קמח תופח?
קמח רגיל, ובלי אבקת אפייה, היא תעלה לבד כמו שאפשר לראות בתמונה.
עוגה מהממת, אבל את לא אופה אותה בתבנית עם מים? והאם את מוציאה ישר אחרי אפייה?
ללא תבנית מים משאירה עוד 20 דק ומוציאה היא לא נופלת.
150 מעלות בתנור על טורבו?
לאפות על רגיל, ולא על טורבו. על האופציה של ה – 2 פסים.

הבמה כולה שלכם:
עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים
צילום: סברינה פרץ

"היא נשברה לי מלמעלה אבל איזו עוגה טעימה יצאה לי בזכותך !"
סברינה פרץ

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים
צילום: מרים יצחק

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: מרים יצחק

 

 

Similar Posts

47 Comments

    1. היי ברכה!
      אנחנו ממש שמחים לדעת שאהבת את המתכון ?
      את מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הפייסבוק שלנו
      וכן לקבוצות הוואטסאפ: קבוצת מתכונים רגילים | קבוצת גרין, בה אפשר למצוא מתכונים ללא גלוטן, ללא סוכר וכן הלאה.
      אנחנו מעלים בקבוצות האלה מתכונים טעימים חדשים כל יום ?

    1. היי רבקה!
      כן, את יכולה להקפיא אותה. האיסטנט פודינג שבה מכיל עמילן מעובד שמונע מהעוגה להגיר נוזלים.
      בהצלחה 🙂

  1. האם אפשר להשתמש בגבינה 5%
    והתנור שלי רק טורבו האם אפשרי לאפות את העוגה תודה

    1. היי איילה!
      אפשר בהחלט להשתמש בגבינה לבנה 5%.
      לגבי אפייה בטורבו – אפשר לעשות זאת אבל קשה יותר ליצור את הקרום שעוטה את העוגה, יחד עם זאת, בטורבו האפייה של העוגה תהיה מהירה יותר.
      בהצלחה 🙂

    1. היי אירנה!
      מתנצלים מאוד על החוויה הלא נעימה שהייתה לך עם המתכון.
      האם במקרה שימנת היטב את כל התבנית? זה טיפ מצוין שקיבלנו מאחת הקוראות שלנו שאפתה את העוגה הזו ויצא לה מעולה אז אנחנו ממליצים בחום.
      אם עדיין יש בעיה, כתבי לנו ונשלח לך מתכונים אחרים לעוגת גבינה, יש לנו עשרות כאלה באתר.
      בהצלחה 🙂

    1. היי שרה!
      בוודאי, יש תחליפי סוכר טבעיים נהדרים כמו המוצרים של סוויטאנגו או המוצר המועדף עלינו – ממתיק פרי הנזירים (monk fruit).
      לשים באותה הכמות כפי שמופיע במתכון.
      מקווים שענינו על שאלתך, בהצלחה 🙂

  2. גם בכוסות חד"פ יש גדלים שונים
    אולי כמי שכותבים מתכונחם בפומבי תשתמשו במינונים של מידות משקל ונפח?
    אתם מסוגלים להיות מקצוענים?

    1. היי!
      בעיקרון אפשר להשתמש בכל כוס שרוצים, כל עוד זו אותה הכוס לאורך כל המתכון.
      אם לא רוצים להשתמש בכוסות חד פעמיים כפי שעושה בעלת המתכון, אפשר לעבוד לפי מידת כוס אוניברסלית – 240 מ"ל.
      בהצלחה 🙂

  3. לגרסא ללא גלוטן האם להוסיף במקום הקמח עוד חצי כוס קורנפלור או קמח ללא גלוטן

    1. היי!
      לא ניסינו אבל לדעתנו את יכולה להחליף בחצי כוס קורנפלור.
      וכמובן שאפשר להמיר גם לקמח ללא גלוטן, זו האפשרות הבטוחה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי קארין!
      לאינגליש קייק תורידי לרבע את כמויות המצרכים.
      בהצלחה 🙂

  4. איך אפשר למנוע גושים של הקורנפלור והקמח לאחר שמוסיפים אותם? האם כדאי להמשיך לערבב מעט במיקסר במהירות נמוכה?

    1. היי יסכה!
      אפשר לנסות לנפות את הקמח והקורנפלור במסננת ולראות.
      הגושים הם בעיקר בגלל הקורנפלור, אז אם זה לא עובד, אפשר לערבב אותו בקערה בנפרד עם מעט מים עד שמתקבל מרקם אחיד ואז להוסיף.
      אם אלה לא עובדים לך אז אפשר להמשיך לערבב במיקסר.
      בהצלחה 🙂

      1. האם אפשר להוסיף יותר קורנפלור במקום קמח .לרגישים לגלוטן

      2. היי אבלין!
        אפשר בהחלט.
        ניתן גם להשתמש בקמח ללא גלוטן.
        בהצלחה 🙂

  5. לאחר ההקצפה של הביצים והסוכר, את יתר המרכיבים להוסיף למיקסר גם כן או להוסיף את הגבינה ואת השאר בקיפולים?

      1. היי ענבל!
        אפשרי בהחלט, או לחילופין את יכולה גם להמיר אותו בקמח אחר ללא גלוטן. המלצה שלנו – קמח שקדים.
        בהצלחה 🙂

      1. עוגות גבינה צריך לשמור בקירור 5 עד 7 ימים בעטיפת פלסטיק או אלומיניום או בהקפאה 2-3 חודשים. ובמתכון הזה אין ציפוי, רק מפדרים עם אבקת סוכר למעלה (את יכולה להכין ציפוי אם מעדיפה ככה). בהצלחה ובתיאבון!

      2. היי דניאל!
        גבינת ריקוטה היא לרוב כבדה יותר מגבינה לבנה 9%, לכן אנחנו ממליצים להוסיף רק כשליש מהריקוטה כדי שהעוגה לא תצא דחוסה מדי ולא תתרומם.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?