מתכונים לשבועותעוגות גבינה

עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

עוגת גבינה אפויה קלה ומנצחת שלא נופלת בהבטחה. מתכון קלי קלות ללא הפרדת ביצים או או תבנית מים. 
היום נראה לכם איך מכינים עוגת גבינה מהממת, הדרך המושלמת לפתוח את היום, לא רק בשבועות, נסו עכשיו!

 

מתכון באדיבות: מרים יצחק – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים

מצרכים ואופן הכנה 

כוס מידה: כוס חד פעמית פלסטיק לשתייה קרה
תבנית: גודל 26 או כל תבנית בינונית אחרת

6 ביצים שלמות להקציף עם כוס וחצי סוכר
להוסיף קילו גבינה לבנה 9 %
לערבב לתערובת אחידה
להוסיף חצי כוס קונפלור
חצי כוס קמח רגיל
חבילת איסטנג פודינג
גרידת לימון מלימון אחד

מוזגים את התערובת לתבנית משומנת
150 מעלות למשך שעה ורבע, בהצלחה!


שאלות ותשובות

שאלה: לכמה זמן להקציף?
תשובה: להקציף עד שהתערובת טיפה תפוחה והסוכר נבלע לא יותר מדי.

שאלה: בלי אבקת אפיה? או להישתמש עם קמח תופח?
תשובה: קמח רגיל, ובלי אבקת אפייה, היא תעלה לבד כמו שאפשר לראות בתמונה.

שאלה: עוגה מהממת, אבל את לא אופה אותה בתבנית עם מים? והאם את מוציאה ישר אחרי אפייה?
תשובה: ללא תבנית מים משאירה עוד 20 דק ומוציאה היא לא נופלת.

שאלה: 150 מעלות בתנור על טורבו?
תשובה: לאפות על רגיל, ולא על טורבו. על האופצייה של ה 2 פסים.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker