מתכון באדיבות: ויויאן ביטון – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת תפוזים רכה
שלב 1
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
לשים במיקסר, להקציף על מהירות גבוהה 10 דקות (לשים שעון)
מתקבלת קצפת בצבע בננה נפוחה ויפה.
שלב 2 + סרטון הכנה
להוריד מהירות לנמוך ביותר ולהוסיף כוס שמן (שתייה חמה)
להמשיך לערבל ולהוסיף:
1 כוס מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
גרד מלימון שלם
גרד מתפוז שלם
לערבב בעדינות עם לקקן
לאפות על 170 מעלות תנור רגיל (לא טורבו) כ 40 דקות
שאלות ותשובות
שאלה: את מוסיפה סירופ אח"כ על העוגה?
תשובה: לא, אין צורך.
שאלה: התנור לא טורבו לשים על חום למעלה ולמטה?
תשובה: בדיוק.
שאלה: .במקום התבנית שלך, כמה תבניות אינגליש קייק יש להשתמש? אותו תבנית מלבנית רגילה?
תשובה: אפשרי ב 3 תבניות אנגלישקייק.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- סוזי אוזשקי: "מתכון מצויין תודה רבה!"
- מירי חזיזה: "גם אני הכנתי את עוגת התפוזים יצא מושלם תודה."
- מתכון: עוגת תפוזים מושלמת וטעימה
- מתכון: עוגת תפוחים בחושה – שרה יוסף
- מתכון: עוגת לימון טורט
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
היי
אפשר להשתמש בקמח תופח?
היי בת אל,
אפשר בהחלט 🙂