עוגת אלפחורס בחושה.

מתכון באדיבות: אתי מדהלה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת אלפחורס בחושה

מצרכים 

3 ביצים
כוס שמן
1 שמנת חמוצה
כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 פודינג וניל
1 וחצי כוס קמח
חצי כוס קוקוס
חצי כוס חלב/מיץ תפוזים


אופן הכנה 

מערבבים רטובים, מוסיפים את כל היבשים
מעבירים את הכל לתבנית אינגליש קייק (יוצא 2 תבניות)
מלמעלה זורקים טיפות גדולות של ריבת חלב ומעט קוקוס (לא לערבב)
40 דקות בחום של 160 מעלות

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר משהו אחר במקום שמנת חמוצה?
תשובה: שמנת צימחית, אשל, 3 כפות גבינה לבנה או מעדן וניל.

שאלה: במתכון רשום חצי כוס קוקוס..לקישוט או לבלילה?
תשובה: חצי כוס לבלילה.

שאלה: איך אפשר להכין פרווה?
תשובה: עם שמנת צמחית.

שאלה: כמה זה שמנת חמוצה, 200 מ”ל או 250?
תשובה: 200 מ”ל.

שאלה: המתכון שרשמת זה לשתי אינגלישקייק?
תשובה: כן.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • נטע לי שטרית: “תודה רבה על המתכון הכנתי עכשיו נראה מושלם הריח בבית סוף והכי חשוב קל להכנה.”
  • בת אל גואטה: “גם אני הכנתי!”

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת אלפחורס

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!