עוגותעוגות בחושותעוגות וקינוחי קוקוס

עוגת אלפחורס בחושה

עוגת אלפחורס בחושה.

מתכון באדיבות: אתי מדהלה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת אלפחורס בחושה

מצרכים 

כוס חד פעמי שתייה קרה

3 ביצים
כוס שמן
1 שמנת חמוצה
כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 פודינג וניל
1 וחצי כוס קמח
חצי כוס קוקוס
חצי כוס חלב/מיץ תפוזים


אופן הכנה 

מערבבים רטובים, מוסיפים את כל היבשים
מעבירים את הכל לתבנית אינגליש קייק (יוצא 2 תבניות)
מלמעלה זורקים טיפות גדולות של ריבת חלב ומעט קוקוס (לא לערבב)
40 דקות בחום של 160 מעלות

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר משהו אחר במקום שמנת חמוצה?
תשובה: שמנת צימחית, אשל, 3 כפות גבינה לבנה או מעדן וניל.

שאלה: במתכון רשום חצי כוס קוקוס..לקישוט או לבלילה?
תשובה: חצי כוס לבלילה.

שאלה: איך אפשר להכין פרווה?
תשובה: עם שמנת צמחית.

שאלה: כמה זה שמנת חמוצה, 200 מ”ל או 250?
תשובה: 200 מ”ל.

שאלה: המתכון שרשמת זה לשתי אינגלישקייק?
תשובה: כן.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • נטע לי שטרית: “תודה רבה על המתכון הכנתי עכשיו נראה מושלם הריח בבית סוף והכי חשוב קל להכנה.”
  • בת אל גואטה: “גם אני הכנתי!”

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת אלפחורס

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 6

  1. שלום ותודה על המתכונים,
    אולי כדאי להקציף את הביצים? אפילו בלי הפרדה.
    העוגה תהיה יותר אוורירית,לא?
    תודה

    1. עשיתי את העוגה כיצד ניתן למנוע את נפילת כדורי ריבת החלב. הכל נפל לי לתחתית העוגה.

      1. זה עלול לקרות לפעמים כי אם לא מערבבים ריבת החלב שוקעת למטה כי זה יותר כבד מהבלילה, ולמרות זאת כשפורסים את העוגה רואים את ריבת החלב היא מאוד טעימה מקסימום נסי לשים גושים קטנים יותר של ריבת חלב. בהצלחה!

    2. אין צורך לא להפריד ולא להקציף, העוגה מושלמת גם בפשטותה, בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker