עוגותעוגות בחושות

עוגה בחושה מדהימה ורכה

עוגה בחושה מדהימה בטעמה, יופיה ורכותה. העוגה הכי הכי רכה בעולם, כל ביס פשוט נמס בפה. מתכון קל ביותר, בלי הקצפה בקערה אחת ולתנור. בין אם זה לשבת, לאורחים, אם סתם למשהו מתוק ליד הקפה, את העוגה הזו פשוט חובה להכין!

 

מתכון באדיבות: אריאלה גולדמן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

עוגה בחושה מדהימה ורכה

עוגה בחושה הכי רכה שיש, כל ביס פשוט נמס בפה. מתכון קל ביותר, בלי הקצפה בקערה אחת ולתנור.
5 מתוך 1 דירוג
הדפסה Pin דרגו אותי
זמן הכנה: 15 דקות
זמן בישול/אפייה: 45 דקות
זמן כולל: 1 hour
באדיבות: אריאלה גולדמן

ציוד

  • כוס מידה לאפייה
  • תבנית אינגלישקייק

המצרכים

שלב ראשון

  • 3 ביצים L
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס חלב

שלב שני

  • 1 כוס גדושה קמח תופח
  • 1 כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות שוקולד לבן מגורר
  • 1 כף גדושה שוקולית
  • 1 כף שמן
  • 2 כפות מים

אופן ההכנה

שלב ראשון

  • להקציף בקערת המיקסר עם וו הקצפה עשר דקות עד לקציפה תפוחה-שלוש ביצים L + חצי כוס סוכר.
  • להוסיף ונמשיך לערבל עד קבלת בלילה אחידה – 1/3 כוס שמן עם כפית תמצית וניל ו- 1/2 כוס חלב.

שלב שני

  • להחליף וו גיטרה , להנמיך מהירות המיקסר ,להוסיף ולערבל רק עד איחוד ולא מעבר (כך נקבל עוגה אוורירית) – כוס אחת גדושה קמח תופח עם כף אחת גדושה אינסטנט פודינג וניל.
  • להעביר את הבלילה לתבנית משומנת.
  • לפזר מעל הבלילה 2 -3 כפות שוקולד לבן מגורר על פומפיה גסה.
  • בקערית קטנה לערבב – 1 כף גדושה שוקולית עם 1 כף שמן ושתי כפות מים.
  • למזוג את התערובת עם כף לאורך אמצע העוגה ואז עם שיפוד נקשקש על פס השוקולד.
  • להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות חום בינוני- תוכנית אפייה רגילה ונאפה 35- 45 דקות או עד שקיסם במרכז העוגה יצא יבש.

הערות וטיפים

  •  להמנע מאפיית יתר
  • .כדי לשמור על העוגה רכה ונפלאה ,לאחסן כשתבנית העוגה עטופה בניילון נצמד .
  • אפשר לאחסן במקרר
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.

מתכון: עוגה בחושה מדהימה ורכה

שלב ראשון

▪ כוס מידה לאפייה
▪ תבנית אינגלישקייק

▪ להקציף בקערת המיקסר עם וו הקצפה עשר דקות עד לקציפה תפוחה-
שלוש ביצים L + חצי כוס סוכר
▪ להוסיף ונמשיך לערבל עד קבלת בלילה אחידה –
1/3 כוס שמן
כפית תמצית וניל
1/2 כוס חלב

 

שלב שני

▪ להחליף וו גיטרה , להנמיך מהירות המיקסר ,להוסיף ולערבל רק עד איחוד ולא מעבר (כך נקבל עוגה אוורירית) –
כוס אחת גדושה קמח תופח
כף אחת גדושה אינסטנט פודינג וניל
▪ להעביר הבלילה לתבנית משומנת
▪ לפזר מעל הבלילה 2 -3 כפות שוקולד לבן מגורר על פומפיה גסה
▪ בקערית קטנה לערבב –
1 כף גדושה שוקולית
1 כף שמן
שתי כפות מים
▪ למזוג עם כף לאורך אמצע העוגה ואז עם שיפוד נקשקש על פס השוקולד
▪להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות חום בינוני- תוכנית אפייה רגילה ונאפה 35- 45 דקות או עד שקיסם במרכז העוגה יצא יבש
** להמנע מאפיית יתר **

כדי לשמור על העוגה רכה ונפלאה ,לאחסן כשתבנית העוגה עטופה בניילון נצמד .אפשר לאחסן במקרר.

 

 

שאלות ותשובות

שאלה: העוגה נראית מעולה! מה אפשר לשים במקום שוקולד לבן?
תשובה: אפשר לוותר עליו.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • בלה בן שלום טסה: וזו התוצאה ממש טעימה ורכה תודה רבה מכל ה-❤”
  • ורד עוזיאל: “עוגה נהדרת,הכנתי!”

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגה בחושה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker