| |

פחזניות עם קרם

המתכון הקל והכיפי ביותר לפחזניות מעולות עם קרם ממכר.
בהשראת: קוקו דניאל
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
פחזניות קוקו דניאל
פחזניות מתוקות, רכות ואווריריות הממולאות בקרם ווניל, כפי שאנו רגלים לקבל בבתי הקפה, נראות לפעמים כמו משהו מסובך להכנה.
כנראה שהצורה היפה והמראה המלבב של הפחזניות מרתיעים אותנו וגורמים לנו לחשוב שזה דבר מסובך להכנה.
אך האמת שאין דבר פשוט מזה. ניתן להכין אותן תוך 20 דקות בלבד. לכן, קבלו מתכון מדהים לפחזניות מעולות שישאירו את כולם פעורי פה.
 
פחזניות
קרדיט: קוקו דניאל

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

פחזניות קוקו דניאל

פחזניות עם קרם

המתכון הקל והכיפי ביותר לפחזניות מעולות עם קרם ממכר.
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
לדרג
סוג: קינוחים
באדיבות: קוקו דניאל

המצרכים

  • 1 כוס קמח
  • 3 ביצים
  • 100 גרם חמאה
  • 3 כפות סוכר
  • כף תמצית ווניל
  • קורט מלח
  • כוס מים
  • קרם וניל:
  • 1 שקית פודינג ווניל
  • 1 כוס חלב
  • מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • יש לערבב יחדיו את כל המצרכים בסיר מלבד הקמח והביצים.
  • יש להביא לרתיחה ולבסוף להוסיף את כוס הקמח, תוך כדי תנועות ערבוב על מנת שלא ייוצרו גושים, שלא ידבק ושתתקבל עיסה אחידה.
  • לאחר הבישול נחכה שיתקרר קצת נעביר למיקסר עם וו גיטרה לכמה דקות על מנת לקבל עיסה מושלמת וחלקה.
  • כאשר הבצק קר ניתן להוסיף בהדרגה את הביצים תוך כדי ערבול.
  • את הצורה המיוחדת של הפחזניות ניצור באמצעות שקית זילוף.
  • יש לשים את הבלילה בשקית זילוף ונזלוף על תבנית עם נייר אפייה.
  • לאחר הזליפה נלחץ מעל על שפיץ הפחזניה בעזרת אצבע רטובה.
  • הכמות צריכה להספיק לכ 16 פחזניות.
  • את התבנית נכניס לתנור אשר חומם מראש ל 170 מעלות על טורבו למשך חצי שעה.
  • חשוב מאוד שלא נפתח את התנור בזמן האפייה.
  • לאחר חצי שעה, כאשר הפחזניות מוזהבות, נוציא מהתנור ונניח את התבנית על השיש להתקרר.
  • לצורך הכנת המילוי נערבב יחדיו את כל המוצרים ונקציף היטב.
  • לאחר שהפחזניות התקררו נחצה אותן לשניים לרוחבן, באמצעות שקית זילוף נזלוף את המילוי ונכסה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: פחזניות

אפשר בבקשה צילום של הצנטר? (גם של הבחוץ וגם של בפנים)?
זה מספר 11 לבצק. זה מספר 13 לקרם.
האם יש חשיבות לגודל הביצים?
לא. עדיפות לM או L
האם אפשר להכין אותן ערב לפני ולשמור במקרר? בלי הפודינג הכוונה.
אפשר אבל להשאיר אותן במגש בתנור בלי מכסה.
באיזה כוס מדדת?
כוס חד פעמית רגילה.

הבמה כולה שלכם:

פחזניות

"גם אני הכנתי השבת"
ליז לוינגר


"ממש מושלמות. שאפו!"
בתיה בן שלוש

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מקור: Koko Daniel

Similar Posts

4 Comments

  1. ספרתי הרבה הרבה יותר מעשר דקות. רק הבישול, ההקצפה, ההמתנה לקירור לפי הביצים, ההזלפה…

    1. היי לינוי, שמחים שאהבת! אין בעיה להשתמש במיקסר ידני ואפילו לערבב ידנית עם כף. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?