מתכון באדיבות: שולה וידאל ואהובה ניזרי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: ספינג’
מצרכים
קילו קמח מנופה
כף שמרים
2 כפות סוכר
חבילת אבקת אפייה
כף קוניאק
חלמון ביצה
כף וחצי מלח
4 וחצי כוסות מים פושרים (כ 850 מ”ל)
אופן הכנה
שאלות ותשובות
שאלה: אהובה באמת צריך את כל התהליך הזה בדרך כלל אנחנו מכינים נותנים לתפיחה ומטגנים פה יש תהליך ארוך ואז תפיחה במקרר את רואה הבדל גדול?
תשובה: לדעתי יש הבדל השהייה במקרר עושה ממש טוב לבצק .אני הכנתי אתמול חצי טיגנתי אחרי 3 שעות במקרר גם יצא מוצלח מאוד .היום טיגנתי את השאר לאחר יממה במקרר יצא עוד יותר מושלם .
שאלה: אחרי שהוצאת מהמקרר לילה שלם נתת לו שוב לתפוח בחוץ?
תשובה: חצי שעה מנוחה.אתמול טיגנתי אחרי שלוש שעות במקרר גם יצא מושלם. אלו שבתמונה טיגנתי היום אחרי לילה במקרר.
שאלה: מה אפשר במקום קוניאק?
תשובה: ערק או וודקה.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: ספינג’ אוורירי אוריגינל
- מתכון: סופגניות מושלמות לכל השנה
- מתכון: סופגניות ממולאות קרם
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!