מתכונים לחנוכהעוגיות

ספינג’ (עם סרטון הכנה)

חג החנוכה מתקרב ואין זמן מתאים מזה להכין ספינג’. ספינג’ ביתי, אוורירי ומפנק, להיט המתכונים שחובה שחובה לנסות בחג. מומלץ בחום למי שכבר השתעמם מסופגניות רגילות. בואו נתחיל!
 

מתכון באדיבות: שולה וידאל ואהובה ניזרי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: ספינג’

מצרכים 

קילו קמח מנופה
כף שמרים
2 כפות סוכר
חבילת אבקת אפייה
כף קוניאק
חלמון ביצה
כף וחצי מלח
4 וחצי כוסות מים פושרים (כ 850 מ”ל)


אופן הכנה 

שאלות ותשובות

שאלה: אהובה באמת צריך את כל התהליך הזה בדרך כלל אנחנו מכינים נותנים לתפיחה ומטגנים פה יש תהליך ארוך ואז תפיחה במקרר את רואה הבדל גדול?
תשובה: לדעתי יש הבדל השהייה במקרר עושה ממש טוב לבצק .אני הכנתי אתמול חצי טיגנתי אחרי 3 שעות במקרר גם יצא מוצלח מאוד .היום טיגנתי את השאר לאחר יממה במקרר יצא עוד יותר מושלם .

 

שאלה: אחרי שהוצאת מהמקרר לילה שלם נתת לו שוב לתפוח בחוץ?
תשובה: חצי שעה מנוחה.אתמול טיגנתי אחרי שלוש שעות במקרר גם יצא מושלם. אלו שבתמונה טיגנתי היום אחרי לילה במקרר.

 

שאלה: מה אפשר במקום קוניאק?
תשובה: ערק או וודקה.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker