Advertisements
עוגיות ריבה וקוקוס – חיתוכיות ריבה וקוקוס מושלמות לשבת. איזו נוסטלגיה, עוגיות שיקחו אותכם בחזרה לילדות המתוקה, מתכון קלי קלות, בכלום זמן יש לכם אחלה עוגיות טעימות ומרשימות לאירוח.

 
מתכון באדיבות: קרן רחמני – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

Advertisements

מתכון: עוגיות ריבה וקוקוס

מצרכים ואופן הכנה 

לבסיס העוגה! 4 חלמונים. 1 מחמאה (200 גר) מומוסת לא הרבה. 4 כפות סוכר. כפית תמצית וניל. 2 וחצי כוסות קמח. 2 אפיה לעבד הייטב את הבצק. לשטח אותו בתבנית חד פעמית רגילה. להכניס לתנור. 180 מעלות.10 דקות.

בזמן הזה אתן מכינות את הקצף את ארבעת החלבונים להקציף עם כוס סוכר לקצף יציב ונוקשה. לכבות את המיקסר. ולהוסיף לקצף 2 כוסות קוקוס עם הלקקן בתנועות קיפוליות. את הבסיס של העוגה לימרוח בריבה כול ריבה שאוהבים. בערך כוס ריבה לערבב את הריבה ליפני המריחה ומעל הריבה לישפוך את הקצף של הקוקוס לשטח בעדינות. לתנור 180 מעלות 30 דקות בהצלחה!!
Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר במקום מחמאה 100 גרם חמאה?
תשובה: בוודאי שאפשר, אך תצטרכי 150 גרם חמאה ביחס לקמח.

שאלה: אפשר להחליף את המחמאה בשמן?
תשובה:  עדיף שלא.

שאלה: תבנית חד פעמי גדול?
תשובה:  כן.

שאלה: מה אפשר במקום קוקוס?
תשובה: בוטנים טחונים קלויים ולהוסיף לקצף הביצים 2 כוסות.

שאלה: האם זה פרווה בבקשה? נראה מעולה לשבת!
תשובה: זה עם מחמאה, אז כן זה פרווה.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Advertisements

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements