ארוחות צהרייםמתכונים צמחונייםצמחוני

בטטה בתנור עם בצל וגזר

מתכון בטטה בתנור עם בצל וגזר – תוספת מושלמת לכל ארוחה. טעימה בטירוף, בטטה בתנור עם שמן זית ועלי קורנית או טימין. הצלחה מובטחת בכלום זמן ועבודה.

מתכון באדיבות: ליז תורג’מן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: בטטה בתנור עם בצל וגזר

מצרכים ואופן הכנה 

  • נדליק את התנור על חום 220 מעלות במצב אפייה רגילה.
  • לשטוף היטב את הבטטה ותפוח האדמה, מייבשים וחורצים לשניים.
  • לפרוס נייר אפייה על תבנית של תנור, נפזר שמן זית בנדיבות ומעל השמן עלי קורנית, מלח גס פלפל שחור גרוס.
  • נניח את הבטטות וכל מה שאתם אוהבים בתבנית התנור
  • מניחים את החלק הפנימי של הבטטות על המגש שהיה הפוך
  • נאפה בערך 45 דקות עד שהכל משחים ומקבל צבע יפה. בתיאבון!

 

שאלות ותשובות

שאלה: מה זה עלי קורנית? אולי יש לזה עוד שם.
תשובה: טימין.

שאלה: מאיפה קנית עלי קורנית?
תשובה: מאצל הירקן.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

בטטה בתנור

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker