מתכון עוגה בחושה מייפל בסגנון בוטיק – עוגה יפייפה ומרשימה אך גם טעימה ביותר. עוגת בוטיק שבמקום לקנות מכינים בבית בקלי קלות וכלום זמן! בואו נתחיל:

מתכון באדיבות: דורית כהן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגה בחושה מייפל בסגנון בוטיק

מצרכים 

שלוש ביצים
3/4 כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
3/4 כוס קוקוס
שמנת חמוצה של פעם
כף תמצית וניל
כף טחינה
כוס ועוד שלוש כפות קמח תופח
אגוזי מלך גרוסים
מייפל
חלבה
קינמון
סוכר חום


אופן הכנה 

  • בקערה לערבב את הביצים עם הסוכר, להוסיף את השמנת , השמן הקוקוס , תמצית הוניל ואת הטחינה.
  • לערבב טוב טוב ולהוסיף את הקמח המנופח, לערבב טוב טוב עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים
  • לקחת תבנית, למרוח אותה בחמאה ומעט קמח, לשפוך חצי מהבלילה לתוכה , לפזר שתי כפות סוכר חום, קינמון, אגוזי מלך גרוסים, חלבה מסולסלת ו2 כפות מייפל
  • את מחצית הבלילה שנותרה לשפוך מעל, ואז שוב לפזר מעט קינמון, סוכר חום, 2 כפות מייפל , אגוזי מלך וחלבה.
  • להכניס לתנור שחיממנו מראש על 175 מעלות, למשך 40-45 דקות.
  • נדע שהעוגה מוכנה, כשקיסם שנועצים בעוגה ויוצא יבש.
  • אם בא לכם, תמיד ניתן לזלף עוד מייפל בעודה חמה .

שאלות ותשובות

שאלה: לכמה עוגות מספיקה הבלילה? איזה תבנית השתמשת?
תשובה: משלוש ביצים לא ניתן לקבל יותר מעוגה אחת, אזי , תבנית אינגלישקייק רחבה אחת תספיק בהחלט.

שאלה: איך אפשר להכין את העוגה פרווה?
תשובה: לכל מי שרוצה להפוך אותה לפרווה, ניתן להמיר בקצפת צימחית.

עוד מתכונים מבוקשים:

בחושה לפנים ,אחת הטעימות שלי ❤️ללא מקסר בשתי דקות הכנה !!https://imaot.co.il/Cookbook/Cover/2b68c743-1e85-440f-b0ea-bd033cd9f5e0

Posted by ‎דורית כהן‎ on Monday, July 8, 2019

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!