מתכון עוגה בחושה מייפל בסגנון בוטיק – עוגה יפייפה ומרשימה אך גם טעימה ביותר. עוגת בוטיק שבמקום לקנות מכינים בבית בקלי קלות וכלום זמן! בואו נתחיל:
מתכון באדיבות: דורית כהן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגה בחושה מייפל בסגנון בוטיק
מצרכים
שלוש ביצים
3/4 כוס שמן
שלושת רבעי כוס סוכר
3/4 כוס קוקוס
שמנת חמוצה של פעם
כף תמצית וניל
כף טחינה
כוס ועוד שלוש כפות קמח תופח
אגוזי מלך גרוסים
מייפל
חלבה
קינמון
סוכר חום
אופן הכנה
- בקערה לערבב את הביצים עם הסוכר, להוסיף את השמנת , השמן הקוקוס , תמצית הוניל ואת הטחינה.
- לערבב טוב טוב ולהוסיף את הקמח המנופח, לערבב טוב טוב עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים
- לקחת תבנית, למרוח אותה בחמאה ומעט קמח, לשפוך חצי מהבלילה לתוכה , לפזר שתי כפות סוכר חום, קינמון, אגוזי מלך גרוסים, חלבה מסולסלת ו2 כפות מייפל
- את מחצית הבלילה שנותרה לשפוך מעל, ואז שוב לפזר מעט קינמון, סוכר חום, 2 כפות מייפל , אגוזי מלך וחלבה.
- להכניס לתנור שחיממנו מראש על 175 מעלות, למשך 40-45 דקות.
- נדע שהעוגה מוכנה, כשקיסם שנועצים בעוגה ויוצא יבש.
- אם בא לכם, תמיד ניתן לזלף עוד מייפל בעודה חמה .
שאלות ותשובות
שאלה: לכמה עוגות מספיקה הבלילה? איזה תבנית השתמשת?
תשובה: משלוש ביצים לא ניתן לקבל יותר מעוגה אחת, אזי , תבנית אינגלישקייק רחבה אחת תספיק בהחלט.
שאלה: איך אפשר להכין את העוגה פרווה?
תשובה: לכל מי שרוצה להפוך אותה לפרווה, ניתן להמיר בקצפת צימחית.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
https://www.facebook.com/1844383611/videos/10211465676357948/?t=0
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!