| |
מי לא אוהב נקניקיות? אם אני רוצה לשמח את הילדים כאשר הם חוזרים מבית הספר אני יכולה לעשות זאת בקלות בעזרת נקניקיות. מדהים כמה פשוט לעשות משהו טעים מבלי לעבוד שעות במטבח. אבל בכל זאת, בתור אחת שאוהבת לבשל ולעשות דברים יצירתיים במטבח לא יכולתי להסתפק בסתם נקניקיות. חיפשתי משהו שייתן להן טעם מיוחד אבל יחד עם זאת ישמור על קונספט פשוט וקל להכנה. וכך הגעתי למתכון זה.

מתכון באדיבות: מעיין בן דוד – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: נקניקיות בציפוי פריך

מצרכים 

המצרכים הדרושים הם בסך הכל חבילת נקניקיות קפואות, מיונז, חרדל, קטשופ, ביצה ופירורי לחם.


אופן הכנה 

יש להפשיר את הנקניקיות וחשוב גם שיהיו יבשות. בקערה נערבב ביצה עם חצי כפית מיונז, חצי כפית חרדל וכף קטשופ. נערבב היטב ונטבול את הנקניקייה, לאחר מכן נטבול בפירורי לחם על מנת לצפות אותה ונטגן בשמן חצי עמוק. אפשר להגיש בתוספת סלט ירקות, צ‘יפס או מתכון פסטה בסיסי שגם הוא קל להכנה.

שאלות ותשובות

שאלה: את מבשלת לפני הטיגון את הנקנקיות? ואת מטגנת בשמן עמוק?
תשובה:רק מפשירה ולא בשמן עמוק כולכך שחצי נקניקיה בפנים.

שאלה: זה יוצא טעים?
תשובה: אני לא נוגעת בנקניקיות ומרוב שזה היה מגרה טעמתי ! יצא מעולה !

שאלה: איך הפירורים נדבקו טוב? אני הכנתי חלק יצא טוב חלק נשאר במחבת..
תשובה: חשוב שהנקנקייה תהיה יבשה בלי טיפות מים. להעביר לביצה והתיבול ובפירורים להדק היטב .
לפעמים יש גם קשר לסוג הפירורים..אני משתמשת בפירורית זהב הכי טובים בעיניי.

עוד מתכונים מבוקשים:

נקניקיות בציפוי פריך נקניקיות בציפוי

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *