מתכון: נקניקיות בציפוי פריך
מצרכים
המצרכים הדרושים הם בסך הכל חבילת נקניקיות קפואות, מיונז, חרדל, קטשופ, ביצה ופירורי לחם.
אופן הכנה
יש להפשיר את הנקניקיות וחשוב גם שיהיו יבשות. בקערה נערבב ביצה עם חצי כפית מיונז, חצי כפית חרדל וכף קטשופ. נערבב היטב ונטבול את הנקניקייה, לאחר מכן נטבול בפירורי לחם על מנת לצפות אותה ונטגן בשמן חצי עמוק. אפשר להגיש בתוספת סלט ירקות, צ‘יפס או מתכון פסטה בסיסי שגם הוא קל להכנה.
שאלות ותשובות
שאלה: את מבשלת לפני הטיגון את הנקנקיות? ואת מטגנת בשמן עמוק?
תשובה:רק מפשירה ולא בשמן עמוק כולכך שחצי נקניקיה בפנים.
שאלה: זה יוצא טעים?
תשובה: אני לא נוגעת בנקניקיות ומרוב שזה היה מגרה טעמתי ! יצא מעולה !
שאלה: איך הפירורים נדבקו טוב? אני הכנתי חלק יצא טוב חלק נשאר במחבת..
תשובה: חשוב שהנקנקייה תהיה יבשה בלי טיפות מים. להעביר לביצה והתיבול ובפירורים להדק היטב .
לפעמים יש גם קשר לסוג הפירורים..אני משתמשת בפירורית זהב הכי טובים בעיניי.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: קציצות ברוטב צהוב עם תפוח אדמה
- מתכון: קובה בורגול בקלי קלות
- מתכון: קציצות ירק מושלמות


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!