מתכון: עוגת כדורי שוקולד ומוס
הכנת התחתית
הבסיס למעשה זה כדורי שוקולד
250 גרם פתי בר
חצי חבילה שוקולד מריר
50 גרם חמאה/מרגרינה
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
חצי כוס חלב/מים
זה התחתית!
מעל….אינסטנט פודינג
שמנת מתוקה
חלב
למעלה שלב האחרון
שמנת מתוקה
חבילת שוקולד מריר
במילים אחרות:
השלב של הכדורי שוקולד כל המצרכים ביחד, משטחים לתבנית.
במיקסר עושים את השלב השני, אינסטנט פודינג שמנת מתוקה וכטס חלב במיקסר עד שמתייצב שופכים על בסיס כדורי השוקולד.
השלב האחרון: שמנת מתוקה ושוקולד מריר על הגז מערבבים ושופכים, כמה שעות במקרר.
שאלות ותשובות
שאלה: איך הקצפת ככה יציבה ומוצקה?
תשובה: לפי הכמויות שרשמתי תעשי יצא לך ככה.
שאלה: מה גודל התבנית?
תשובה: השתמשתי בתבנית בגודל 24.
שאלה: 2 שמנת מתוקה שמת? את השוקולד מריר את ממיסה עם החלב ואז שופכת על הביסקוויטים?
תשובה: שמנת מתוקה אחת את השוקלד המריר ממיסים בגז עם השמנת מתוקה.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- טליה פרטוש: "על אותו בסיס הכנתי, יצא מושלם!"
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
השמנת והשוקולד נשארו מימי, למה לדעתך? לכן שפתחתי את התבנית הכל נזל(אכנתי יום לפני)
אם לא חרגת מכמויות הנוזלים במתכון ייתכן שהתוצאה נובעת משוני בתנורים והיה צורך לאפות לזמן ממושך יותר. בהצלחה בפעם הבאה!
כמה גרם ביסקוויטים?
היי רחלה,
מתנצלים על התקלה במתכון – הכמות היא 250 גרם פתי בר.
בהצלחה 🙂