|

ספינג' ביתי לחנוכה

אוורירי ומפנק מאחד ממתכוני הספינג׳ הכי מושלמים שתכינו ותטעמו.
בהשראת: אוריאן ישראלוב
ציון 5 על ידי דירוג אחד
ספינג' ביתי לחנוכה

מתכון ספינג' לחנוכה אין טעים ממנו! ספינג' ביתי,

אוורירי ומפנק מאחד ממתכוני הספינג׳ הכי מושלמים שתכינו ותטעמi.

פשוט אין דברים כאלה. חובה לנסות בחג, בוא נתחיל!

ספר המתכונים של אוריאן ישראלוב

ספינג' ביתי לחנוכה
צילום: אוריאן ישראלוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

ספינג' ביתי לחנוכה

ספינג' ביתי לחנוכה

אוורירי ומפנק מאחד ממתכוני הספינג׳ הכי מושלמים שתכינו ותטעמו.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
כמות 20 יחידות
באדיבות: אוריאן ישראלוב

ציוד

סיר לטיגון
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 ביצה
  • 1 כף ערק
  • מים פושרים (לפי הצורך)

אופן ההכנה

  • נערבב את כל החומרים יחדיו עד שהבצק יהיה רך ודביק.
  • נתפיח למשך כשעה שלמה.
  • נשמן את הידיים, נעשה עיגולים עם חור ,נניח על נייר אפייה וניתן תפיחה של עוד כעשרים דקות.
  • נחמם שמן עמוק לטיגון.
  • נטגן משני הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: ספינג' ביתי

מה אפשר לשים במקום הערק?
יכולה קוניאק אבל לא חייבת.
האם כאשר אני מכינה את העיגול עם החור לתפיחה זה לא נדבק ונוחת?
אורלי סופר לא. בגלל זה את צריכה לשים על נייר אפייה ואז יחד עם נייר האפייה מכניסה לתוך השמן החם. ולאט מוציאה את נייר האפייה.
למה הערק?
נותן אווריריות וסופג פחות שמן.
האם מרגישים את הטעם של הערק?
ערק נותן ארומה לבצק ומונע ספיגת שמן, אבל לא, לא מרגישים את הטעם.

 


הבמה כולה שלכם:
ספינג' ביתי לחנוכה
צילום: אבלין זוארץ

"תודה על מתכון מנצח יצאו מהממות…
חג חנוכה שמח!"
אבלין זוארץ

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?