| |

קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף פשוטות שמכינים בקלות ובמהירות. פינוק אמצע שבוע לכל המשפחה!
בהשראת: בלה שליו
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
מתכון לקציצות עוף

מתכון פשוט וטעים של קציצות עוף מטוגנות, עם מרקם מטריף וטעם מושלם שגם הילדים הכי סרבנים והכי עקשנים יאכלו! 

הרבה מהילדים הם ילדי קציצות עוף, אבל רובם גם אוהבים קציצות חזה עוף מטוגנות ופשוטות שלא מבלבלות להם את הטעמים וכיף להם לאכול עם קטשופ ותוספת טעימה ליד.

אז בדיוק בשביל אותם ילדים וגם בשבילכם, כי המתכון קל ומהיר להכנה, הבאנו לכם מתכון לקציצות עוף שלא יהיה ילד שיסרב להן. מתכון פשוט לקציצות פשוטות שיעשו את הארוחה דווקא מפנקת יותר! מתכון לקציצות עוף שמכינים באמצע השבוע ויודעים בוודאות שהילדים מקבלים את מנת החלבון השבועית שלהם.

קציצות עוף מטוגנות
צילום: בלה שליו

למה באמת כדאי לכם: קציצות עוף מטוגנות

  • מנה עיקרית מושלמת, שמכילה חלבונים ומחזקת את הגוף!
  • מתכון קל ביותר שמכינים במהירות גם בימים עמוסים!
  • קציצות עוף כל כך טעימות שהילדים יחסלו בלי ויכוח!
  • מנה עיקרית טעימה שאפשר להגיש לארוחת צהריים וערב לבחירה!

שורה תחתונה: לפעמים הכי פשוט הוא הכי מיוחד. מתכון לקציצות פשוטות לפינוק מיטבי לכל המשפחה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? 

 

מתכון לקציצות עוף

קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף פשוטות שמכינים בקלות ובמהירות. פינוק אמצע שבוע לכל המשפחה!
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: בלה שליו

ציוד

מחבת בינונית

המצרכים

  • ½ קילו חזה עוף (טחון)
  • 2 ביצים
  • 1 אבקת אפיה (10 גרם)
  • ¼ כוס פרורי לחם
  • 7 שיני שום (חתוכים)
  • ½ חבילה פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 קישוא (מגורד בפומפייה)
  • 1 בצל גדול (חתוך לריבועים)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • כורכום (קצת)

אופן ההכנה

  • נערבב בקערה את כל המוצרים יחד.
  • נחמם מחבת עם שמן טיגון.
  • ניצור עיגולים, נטגן ונהפוך.
  • כשמשחים להוציא ולהניח על נייר סופג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קציצות חזה עוף

אפשר קמח במקום פירורי לחם?
אפשר אך עדיף פירורי לחם.
מה אפשר לשים במקום פרורי לחם? אני לא אוכלת גלוטן.
קמח ללא גלוטן.
ניסית אותם גם בתנור?
אפשר, אך יותר טעים מטוגן.
נראה מצוין! מה התפקיד של האבקת אפיה?
עושה את הקציצה יותר רכה.
במקום קישוא מה אפשר?
או בלי כלום או תפוח אדמה אחד.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון לקציצות עוף
צילום: זהבה גוטמן

"גם אני הכנתי קציצות עוף!"
זהבה גוטמן

קציצות חזה עוף
צילום: שילה אוריאלי

"תודה!"
שילה אוריאלי

מתכון לקציצות עוף
צילום: צביה אהרוני-בראייב

"וואי בלה יצא מושלם, – אין על המתכונים שלך!"
צביה אהרוני-בראייב

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: בלה שליו

Similar Posts

3 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?