ארוחות צהרייםמנות ראשונות וסלטיםצמחוניתוספות

לביבות תפוחי אדמה משגעות

מתכון לביבות תפוחי אדמה מפירה משגעות בקלי קלות – לביבות תפוחי אדמה טבעוניות שאפשר לטגן או לאפות לפי בחירתכם. מוכנים? בואו נתחיל!

 

מתכון באדיבות: נטלי לוי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: לביבות תפוחי אדמה משגעות

מצרכים ואופן הכנה 

שלושה תפוחי אדמה מבושלים במים ומעוכים לפירה
בצל אחד גדול מגורר בפומפיה
ארבע כפות קמח גדושות
שתי ביצים
לתיבול: מלח פלפל מרק עוף כורכום.

פטרוזליה קצוצה

לערבב הכל יחד ולטגן/לאפות


שאלות ותשובות

שאלה: אני רוצה לאפות את זה כמה מעלות וכמה זמן?
תשובה: 200 מעלות כ10-15 דק עד שמשחים.

שאלה: באפייה שמים שמן מעל?
תשובה: טיפה מרססים על הניר אפיה.

שאלה: אפשר לעשות עם עוף טחון גם?
תשובה: כן כמובן עוף או בשר טחון גם.

שאלה: האם אפשר במקום קמח לשים קורנפלור?
תשובה: לא ניסיתי לצערי.

שאלה: איזה קמח להשתמש? קמח רגיל?
תשובה: כן בדיק.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

לביבות תפוחי אדמה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker