| | |

רולדת וניל רכה לשבת

רולדת וניל עשירה וטעימה, עם קצפת. עוגה פרווה קלה להכנה והכי טעימה שיש!
בהשראת: פרח שחימוב
ציון 4.33 על ידי 46 דירוגים
רולדת וניל רכה לשבת

רולדת וניל מפנקת במיוחד לשבת, לחג ולכל מועד! עוגה עשירה שגונבת את ההצגה רק מלהסתכל עליה!

אין סוף למבחר הקינוחים שאפשר להכין לשבת או לחג ואצלנו לא עוברים יום בלי ביס מאיזה קינוח מפנק. אחד הקינוחים המובילים אצלנו הוא רולדת וניל עשירה עם קצפת שכל ביס ממנה חלום!

רולדת וניל עשירה מאוד, קלה להכנה ולא פחות חשוב – עוגה פרווה שאפשר להגיש עם הקפה שלאחר ארוחה בשרית! אחד הקינוחים המפנקים והמרשימים שיש לסגירת ארוחת ערב חגיגית!

רולדת וניל רכה לשבת
צילום: פרח שחימוב

למה באמת כדאי לכם: רולדת וניל

  • עוגה קלה להכנה שלא דורשת מאמץ יתר וכל אחד יכול להכין בקלות!
  • גונבת את ההצגה בכל רגע נתון, גם מבחינת מראה וגם מבחינת הטעם!
  • עוגה פרווה שאשפר להגיש בכל מועד, גם לאחר ארוחה בשרית!
  • כל כך טעימה שבני המשפחה והאורחים לא יפסיקו לדבר עליה!

 

שורה תחתונה: רוצים קינוח שיסגור לכם ערב בחיוכים ויעמיס עליכם מחמאות? זה הקינוח שלכם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

רולדת וניל רכה לשבת

רולדת וניל רכה לשבת

רולדת וניל עשירה וטעימה, עם קצפת. עוגה פרווה קלה להכנה והכי טעימה שיש!
ציון 4.33 על ידי 46 דירוגים
לדרג
באדיבות: פרח שחימוב

המצרכים

בלילה:

  • 4 ביצים (מופרדות)
  • ¾ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח (מנופה)

קרם:

  • 1 חבילה שמנת צמחית (500 מ"ל )
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף תפוח.
  • אחר כך נוסיף את כל שאר המצרכים שנותרו (כולל החלמונים) ונקציף על מהירות איטית עד שלא נשארו גושים.
  • אופים על חום 180 מעלות כ 10-15 דקות.
  • אחרי שהעוגה מוכנה נתחיל בעדינות לגלגל אותה לרולדה (יחד עם נייר האפיה) לפני שממלאים אותה בקצפת.
  • אחרי שתי דקות נחזיר אותה לצורתה המקורית וניתן לה להתקרר עד הסוף.

הערות וטיפים

ממליצה על שכבה דקה של ממרח לוטוס ומעל זה את הקצפת וניל!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: רולדת וניל רכה לשבת 

השכבה הפנימית של העוגה מה זה ומעל העוגה זה קצפת?
ממרח לוטוס וקצפת בפנים, מעל גם קצפת.
את שמה החלבונים על שאר המוצרים בצורת כיפול או שלא משנה?
לא מחייב, שמתי את שאר המצרכים על הקצפת של החלבונים והקצפתי לאט.
איך גלגלת את העוגה?
העוגה יוצאת מלבנית שטוחה. אחרי שמוציאה מהתנור תתחילי לגלגל אותו פשוט עם הנייר האפייה, תשאירי אותו כמה דקות ואח"כ תחזירי אותו לצורה המקורית שהייתה. אחרי שהתקרר שמה את הקצפת וממרח לוטוס ושוב מגלגלת אותו דבר רק בלי הנייר אפיה.
הקרם זה שמנת מתוקה, אינסטנט וניל וכוס חלב?
אפשר כמו שאמרת כן. אישית הכנתי את העוגה פרווה, בלי חלב, ורק עם רק קצפת צמחית ופודינג.

 


הבמה כולה שלכם:
רולדת וניל רכה לשבת
צילום: יליזבטה מיכאלוב

"גם אני הכנתי!"
יליזבטה מיכאלוב


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

 

מקור: Perach Shahimov

Similar Posts

32 Comments

  1. 5 stars
    היי העוגה יוצאת מעולה!
    תמיד אני מקבלת עליה מחמאות
    אני ממיסה שוקלד חלבי ומורחת ומעל את הקצפת- מקפיאה ומגישה שזה מצתנן כדי שהשוקלד יתגבש
    יוצא יאמי👌

    1. היי שרה,
      שמחים מאוד שאת נהנית מהרולדה המטריפה ותודה על הטיפ ששיתפת איתנו 🙂

  2. 1 star
    המתכון הכי כושל שקיבלתי בחיי הכל גושים
    ואני נחשבת לאופה מעולה
    להוריד אותנ ומהר מהמסך

  3. העוגה לא יצאה טוב.
    התפרקה בגלגול, יצאה יבשה ואפשר להפחית בחצי את כמות השמנת (נאלצתי לזרוק חצי מהכמות לפח).

    1. היי אתי, להשתמש בתבנית של התנור, לשים נייר אפיה ומעליו לעשות צורה מלבנית, בהצלחה!

    1. להשתמש בתבנית של התנור, לשים נייר אפיה ומעליו לעשות צורה מלבנית, בהצלחה!

  4. איך עושים את הקצפת מעל?
    ואם אני רוצה שזה יהיה כמו מרנג? שזוף בתנור, איך עושים את זה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?